Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Dybala:"Alex Sandro ,Cuadrado i ja smo se kladili u novac ko ce biti brzi na treningu.A onda je dosao Barzagli,stao nam na crtu i oduvao nas.Ljudi moji to je covjek sa najbrzim sprintom u Juventusu"

Барѕали спор? Мислења?:pos::pos:
Барза е НАЈПОТЦЕНЕТИОТ дефанзивец. Секогаш е некако во сенка на Киелини и Бонучи, а игра подобро од нив. Според мене најкомплетниот дефанзивец што го имаме во ростерот.

Заедно со Пирло и Видал, можеби најдобриот потег на Марота, а веројатно и најдобар. 400.000 евра вредеше неговиот трансфер, а убеден сум дека ни самиот Марота не очекуваше ни половина од она што го направи Барза во Јуве. Од таканаречен „отпадок“ од Волфсбург, стигна на нивото на кое е сега.

Секоја чест. За пожртвуваноста, посветеноста и брилијантните натпревари кои ги има во дресот на Јуве. Секој тим би посакал ваков играч.

Последно уредено:
Барза е НАЈПОТЦЕНЕТИОТ дефанзивец. Секогаш е некако во сенка на Киелини и Бонучи, а игра подобро од нив. Според мене најкомплетниот дефанзивец што го имаме во ростерот.

Заедно со Пирло и Видал, можеби најдобриот потег на Марота, а веројатно и најдобар. 400.000 евра вредеше неговиот трансфер, а убеден сум дека ни самиот Марота не очекуваше ни половина од она што го направи Барза во Јуве. Од таканаречен „отпадок“ од Волфсбург, стигна на нивото на кое е сега.

Секоја чест. За пожртвуваноста, посветеноста и брилијантните натпревари кои ги има во дресот на Јуве. Секој тим би посакал ваков играч.

Najpotcenet voopsto vo svetot. Za mene top 5 defanzivec, ednostavno nepogresliv.

Затоа човекот е единствениот играч од Јуве кој се најде во најдобрата 11-ка во ЛШ за првиов дел од сезоната.

Сум приметил кога играме со 4-ца назад, не е толку снаодлив, ама затоа кога е поставена 352, нема поминување од таа негова страна...(y) Годинава ептен се паднти Џорџо и Бонучи со формите, ама барем Барѕа е сеуште оној стариот.
Сакам да игра кај нас до 40 години, па макар и да влага од клупа.[DOUBLEPOST=1450951698][/DOUBLEPOST]Сега читам, Хернанес можно е да биде изоставен од списокот на играчи за летниот дел од ЛШ... на негово место ќе иде Асамоа[DOUBLEPOST=1450952147][/DOUBLEPOST]Последниве 2-3 дена кружи сликава... многу можно е вака да ни изгледаат дресовите за наредната година. На првиот дрес изгледа ќе има црни шорцеви и чорапи, додека на вториот ќе бидат во бела варијанта.

CW7qeA5WcAQI5a4.jpg:large

Последно уредено:
Ова со Хернанес е најдоброто нешто што го прочитав на темава одкако почна сезонава . ФАЛА БОГУ ако се исполни !! Тотално е погубен во Јувентус што стварно незнам што уште бара во тимов и зошто воопшто го земавме сезонава :cautious::cautious:

Dybala:"Alex Sandro ,Cuadrado i ja smo se kladili u novac ko ce biti brzi na treningu.A onda je dosao Barzagli,stao nam na crtu i oduvao nas.Ljudi moji to je covjek sa najbrzim sprintom u Juventusu"

koj беше членот што со мене се караше за брзината на Барза ????

Оваа вест со брзинава е од Juventus Saraevo, и шансите да е вистинита се толкави, колку што би биле ако јас пишам Меси(било кој друг) доаѓа во Јуве у зимски преоден рок.

Барза си има свои моменти со трчањето, и на моменти делува брзо. Имаше „караници“ дека Барза е спор, и тука тој што го тврди тоа е грешка. Барза можеби не е спринтер, но е далеку од спор играч.
А за веста конкретно, видете пак погоре.

Оваа вест со брзинава е од Juventus Saraevo, и шансите да е вистинита се толкави, колку што би биле ако јас пишам Меси(било кој друг) доаѓа во Јуве у зимски преоден рок.

Барза си има свои моменти со трчањето, и на моменти делува брзо. Имаше „караници“ дека Барза е спор, и тука тој што го тврди тоа е грешка. Барза можеби не е спринтер, но е далеку од спор играч.
А за веста конкретно, видете пак погоре.
Od Tuttosport e originalot.

Od Tuttosport e originalot.

Баш се барав, и најдов. Така што ова е веќе друга работа, но со оглед какви глупости измислувале оние од ЈС, затоа и го пишав тоа. А и начинот на кој е пишан, делуваше така.

Намерно подбуцнав да има смеење, пошто едни викаат Барѕа спор други Барѕа брз, а на крајов од денов, каков и да е, топ играч е во одбраната, нема потреба од анализирање и конспираси теорис.:D:D:ROFLMAO:

Излегоа одлични интервјуа на Алегри на фудбал италија кои ги даде за GdS, CdS и Tutosport.

Излезе и одлична анализа за Дибала и Манџукич.

Ова е од тутоспорт статија спиди Барзаљи:) не е само на муабет од лига има статистика ги пратат играчи со некои гпс уреди со Карпи трчал со 35.6 км на саат.
http://www.tuttojuve.com/altre-noti...o-i-36-km-allora-come-bolt-ai-20-metri-265603

Dybala explained.“After the [Champions League] final in Berlin, I returned with the squad on the plane, and one thing really struck me.“Marchisio came over to introduce himself, and he told me: ‘prepare well, we have to win everything next year’.“It was incredible, they’d just played a Champions League final, and instead of thinking about their holidays they were thinking about the next one.“That’s where I could measure the distance between Palermo and Juventus.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom