Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мората не кошташе 1во место, а Заза не беше ни на клупа така да немавме друг напаѓач. Сеа останува да се молиме да не добиеме некој од Баерн и Барса.

Пес мајка ти да ти ја еби неспособен еден пичка ли ти лепа материна глупа непрокопсана. Куро да ти падни пичка ти матер рамен да останиш напред од мочниот меур да умриш да ти пукни ко балон.

А тебе Алегри шо го остај ова магарето во игра наместо Заза пред да му падни курот вонбрачно дете да има со Мората и внук да имаш од него во исто време и паравнуци.

Толку од мене неќам прв состав да намириса ова педерчето шпанско после, само со гол одлучувачки за трофејот со ушите ќе му опростам.

Манџа враќај се овај ќе не умри.
Мондо смири се бе :icon_mrgr:

Мората не кошташе 1во место, а Заза не беше ни на клупа така да немавме друг напаѓач. Сеа останува да се молиме да не добиеме некој од Баерн и Барса.
Ко така делот за Алегри го повлекувам :D

Ко така делот за Алегри го повлекувам :D

Хаха, го баравме Мората во првиот тим, му се пружеше шанса денес, ама ништо од него не ја искористи.Заслужено е на клупа значи, Манџата тоа во првото полувреме што го промаши Мората ќе го дадеше со затворени очи. Мора Мората да проработи повеќе, ако сака да ја врати ланската форма.

Мората после овој меч, одма назад во Мадрид... да не го гледам веќе во тимот.

Мрша, ѓубре едно!!! Ти се пружа прилика а се однесуваш како партиски гзолижач вработен во јавна установа. Кур да ми бричиш... на Витале нека му дадат шанса, Бориело нека го вратат, само Мадридсково педерче да не го гледам, му ебам тоа лузерската небричена фаца.

Притисок, шеќер, мрснотии, триглицериди, ма се ми се качи ради ѓубрево.

Манџата е Трезеге за овај бе, ццц
На крај во Рајо Валекано ќе заврши изгледа

По одвратно нешто од оваа 352 формација за мене не постои. Ова ти е исто како со бело знаменце да мафташ уште пред да почни утакмицата. Како бе господине Алегри.. како можеш да одиш во Севиља со цел да браниш резултат, а при тоа не ти е сигурно прво место, настрана што имаш добра серија во домашно првенство... ееееј не ти е сигурно прво место ти се коцкаш. Колку треба да си морбиден бе та да не размислуваш да го раскиниш противникот, за во следна фаза да спиеш на мека и топла постела. Мрш бе пичко една... натерај си ја таа одвратна формација во дупката одзади, а оваа Мората балеринава, никогаш нама да станиш некој кур фактор... а и дај боже да не те бидне, те замразив. Еј како не ти е срам, се искина и искрши Џиџи од бранење, а ти говедо едно планинско го имаш промаршувањето на годината, промаршување за дарвинова награда... ти си кретен над кретените, идиот над идиотите....

Мората после овој меч, одма назад во Мадрид... да не го гледам веќе во тимот.

Мрша, ѓубре едно!!! Ти се пружа прилика а се однесуваш како партиски гзолижач вработен во јавна установа. Кур да ми бричиш... на Витале нека му дадат шанса, Бориело нека го вратат, само Мадридсково педерче да не го гледам, му ебам тоа лузерската небричена фаца.

Притисок, шеќер, мрснотии, триглицериди, ма се ми се качи ради ѓубрево.
Sto si zapnal be pa ti so toj vitale, ne e ni napagac deteto :D

Промаши што промаши Мората, но јас мислам дека претеравте со критикување, ајде ќе сватев да испадневме од ЛШ, но вака? До вчера Манџукич беше Амаури во Хрватска верзија,а од денес го напрајвте Трезеге..На секој може да му се случи лош натпревар. Ова е ЛШ, нема лесен натпревар,така да кој и да се падни треба максимална посветеност. Значи воопшто не е фер одма со дрва и камења да се фрла против некој што одиграл 1 лош натпревар.

А еве малку хипотетичко прашање,чим Мората бил главниот виновник. Што ако тој не го дадеше голот против Сити во гости?

Дајте сеа Барса или Баерн да се играмо. 3-5-2.

Алooooo јувентини кaкoв лoш стaрт нa сезoнaтa имaвме и се бoревме и лигa шaмпиoни oбезбедивме местo меѓу нaјдoбрите вo еврoпa

НЕ Е НИШТO СТРАШНO!

FORZA JUVENTUS

Мората можеби денеска не даде гол но не е праведно да се критикува толку и да се колне. Лош ден имаше што е тука е идеме понатаму само на Барса да не се налета со сите други ќе се држиме.
Мората е крив и за против Менхенгладбах што не ги тепавме барем едниот двомеч? Мижеби е крив и за тоа што циганине тепаа против Севиља и Менхенгладбах во 90+? И за пречката од Дибала е Мората крив. Среќата ни сврте грб едноставно и нејќеше да влезе што е тука е идеме понатака.
Кога е ждребката за 1/8 дуели?

Мората можеби денеска не даде гол но не е праведно да се критикува толку и да се колне. Лош ден имаше што е тука е идеме понатаму само на Барса да не се налета со сите други ќе се држиме.
Мората е крив и за против Менхенгладбах што не ги тепавме барем едниот двомеч? Мижеби е крив и за тоа што циганине тепаа против Севиља и Менхенгладбах во 90+? И за пречката од Дибала е Мората крив. Среќата ни сврте грб едноставно и нејќеше да влезе што е тука е идеме понатака.
Кога е ждребката за 1/8 дуели?

понеделник на пладне мислам накај 12 лига шампиони после и лига европа

Промаши што промаши Мората, но јас мислам дека претеравте со критикување, ајде ќе сватев да испадневме од ЛШ, но вака? До вчера Манџукич беше Амаури во Хрватска верзија,а од денес го напрајвте Трезеге..На секој може да му се случи лош натпревар. Ова е ЛШ, нема лесен натпревар,така да кој и да се падни треба максимална посветеност. Значи воопшто не е фер одма со дрва и камења да се фрла против некој што одиграл 1 лош натпревар.

А еве малку хипотетичко прашање,чим Мората бил главниот виновник. Што ако тој не го дадеше голот против Сити во гости?
Се слагам, не дека не промаши некои работи што не смеат да се промашат, ама тоа е...се случува на вакви натпревари, ќе си седи на клупа заслужено и тоа е тоа.
И голот што го примивме реално не беше ничива грешка, Љоренте е 195 цм со 90 посто од головите во кариерата со глава ги дава, па дури не ни беше некој скок, едноставно ја поткачи топката, немаше ни Џиџи никакви шанси.

Ако гледаме така, тогаш и целокупната екипа на чело со Алегри има кривица за испаѓањево ради катастрофалното издание во Торино против Менхенгладбах, каде од 20 шута имаа 2 во рамки на гол и излегоа со комплетно погрешен пристап кон натпреварот.
А сигурно беше многу полесен натпревар него ли против Севиља и тоа на гости.

Жал ми е за Мората искрено, ова уште толку ќе го укопа, се гледа дечкото општо дека е слаб на психолошки план, али тоа е, ради вакви промашувања седи на клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom