Vartolu
The Infamous Mobb
Aха, да. Во Јуве без знаење и одобрение на Алегри и претходно на Конте, овој сам си земаше топките и ги изведуваше пеналите.Ne e vo juve da se pravi petel ima stari volci tamu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aха, да. Во Јуве без знаење и одобрение на Алегри и претходно на Конте, овој сам си земаше топките и ги изведуваше пеналите.Ne e vo juve da se pravi petel ima stari volci tamu...
Nema staz za vo bayern za takvi raboti...Aха, да. Во Јуве без знаење и одобрение на Алегри и претходно на Конте, овој сам си земаше топките и ги изведуваше пеналите.
Исла отиде на позајмица во Марсеј со право на откуп, додека Де Чеље само годинава ќе се задржи таму....
He'll be back, со 10-ката на грб![]()
се враќа побрзо од очекуваното - за три денаШто се случува со Кедира пак се повредил ?
Конечно нешто добро да слушнимесе враќа побрзо од очекуваното - за три дена![]()
да не сака за германија да игра сега шо се форсираКонечно нешто добро да слушниме![]()
И пак да ни си укочи! Не фалада не сака за германија да игра сега шо се форсира![]()