Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Dortmund stigna do finale LS, se unazadija sledna sezona so transferite, Atletico isto taka, po mene slicno scenario i vie ke imate, bukvalno site igraci so gi zemavte se tri klasi poslabi od vidal pirlo i tevez :) ama aj moze alegri ke menja formacija ili nesto ke smisli pa ke se sklopat nekako

Sekoj ciklus e so podemi i padovi, site klubovi mora niz toa da pominat, nekoj podolg nekoj pokratok period..

поради поедини така наречени фанови не можам да седам на кајгана нее таа кајгана што беше имаше по разбрани фанови зборам за времето од 2007 до 2011. се се чекат на пушка дали е тренер играч дали е преседател или е спортски директор. 2 3 од старите фанови истите тие што плукаа по се диво и живо 4 години беа како во глувчева дупка а додека пак годинава кога реконструкцијата трае можеби во вистинско време него за некои мислите дека може и покасно. да да марота вие на сите крив што Карлитос сакаше да оди во аргентина Пирло најави исто едино се знаеше дека еден од Видал или Погба ќе биде продаден а додека пак викате марота бил стипса и не донесол класа играчи да да во право сте ајде вие одете на негово место па да видиме како ќе се снајдите да ве видам дали ќе ги донесите биг играчи што викате. и одма вие викате сме станале просек клуб. Чекајте бе луѓе сезонава само што започна доведени се доста играчи но пред се млади. кои допрва треба да се уиграат. а ајде да не речите само ги критикувам фанојте да ја искритикуваме и управава. т.е Макс типот со 3 утакмици контролни влезе во нова сезона то беше епикфаил ама и доста играчи ни се повредија имат време до крај на сезона. и да не бидиме годинава први во една од наредните сигурно пошо веќе минатиот состав го достигна својот лимит. поздрав

Нaјди ти пoдoбaр слoбoднo.

Sent from my LG-MAGNA
Поентата е дека оваа лето се докажа оти нема сигурен извор и се е сведено на шпекулации и претпоставки. Еве земи провери си самиот колку пати го напиша тоа 26+6 на темава за на крај да излезе ветер и магла.

Тоа е главната причина што не следам трансфер вести и слични глупости. Секој си треска што ќе му дојде и нема ништо конкретно. Реално италијанските медиуми и овие трансфер експерти си ја намалија ако не и уништија репутацијата летово. Ужасни беа, ниеден трансфер не погодија така од почеток. Се што се случи беше набрзина, од ден за ден.

поради поедини така наречени фанови не можам да седам на кајгана нее таа кајгана што беше имаше по разбрани фанови зборам за времето од 2007 до 2011. се се чекат на пушка дали е тренер играч дали е преседател или е спортски директор. 2 3 од старите фанови истите тие што плукаа по се диво и живо 4 години беа како во глувчева дупка а додека пак годинава кога реконструкцијата трае можеби во вистинско време него за некои мислите дека може и покасно. да да марота вие на сите крив што Карлитос сакаше да оди во аргентина Пирло најави исто едино се знаеше дека еден од Видал или Погба ќе биде продаден а додека пак викате марота бил стипса и не донесол класа играчи да да во право сте ајде вие одете на негово место па да видиме како ќе се снајдите да ве видам дали ќе ги донесите биг играчи што викате. и одма вие викате сме станале просек клуб. Чекајте бе луѓе сезонава само што започна доведени се доста играчи но пред се млади. кои допрва треба да се уиграат. а ајде да не речите само ги критикувам фанојте да ја искритикуваме и управава. т.е Макс типот со 3 утакмици контролни влезе во нова сезона то беше епикфаил ама и доста играчи ни се повредија имат време до крај на сезона. и да не бидиме годинава први во една од наредните сигурно пошо веќе минатиот состав го достигна својот лимит. поздрав
Ако се фалиш дека си добар треба да донесеш добри замени, Галијани со факинг пари на Берлускони знаеше да донесе играчи од светска класа, а овој потроши еден куп пари за на крај екипата да нема идеја што прави.

Поентата е дека оваа лето се докажа оти нема сигурен извор и се е сведено на шпекулации и претпоставки. Еве земи провери си самиот колку пати го напиша тоа 26+6 на темава за на крај да излезе ветер и магла.

Тоа е главната причина што не следам трансфер вести и слични глупости. Секој си треска што ќе му дојде и нема ништо конкретно. Реално италијанските медиуми и овие трансфер експерти си ја намалија ако не и уништија репутацијата летово. Ужасни беа, ниеден трансфер не погодија така од почеток. Се што се случи беше набрзина, од ден за ден.
Мондо батец поентата е ако тебе не ти се бендисват шпекулации и нешто слично некој сака да ги чита е сега тебе ако не ти се читат не ги читај, јас разбирам револтираност али со тој коментар погоре ми го исмеваш трудот и се сериш на истиот не знам како си го мислиел али очигледно воопшто не си мислел како зигледа кога си го пишел или свесно си го пишал не знам.

И другото е тоа што погодија трансфер гуруата во Италија и Алегри вчера кажа дека имале договор и го чекале Дракслер и дека кажал дека ќе пристигни прогуглај малце ќе најдиш. Е сега ти што веќе 2 сезони чекаш да фејлни екипата за да си задоволиш его и да испадниш во право е друга работа.

Ако се фалиш дека си добар треба да донесеш добри замени, Галијани со факинг пари на Берлускони знаеше да донесе играчи од светска класа, а овој потроши еден куп пари за на крај екипата да нема идеја што прави.
да да светска класа во времето пред 20 години и времето сега ? кога на времето еден играч максимум за 50 мил се продаваше светот се смена кога еден коман вреди речиси 20 мил на 19 20 години ? еден погба на 22 години приближно 100 мил или пак еден стерлинг 60 мил? немој не ме зезај

да да светска класа во времето пред 20 години и времето сега ? кога на времето еден играч максимум за 50 мил се продаваше светот се смена кога еден коман вреди речиси 20 мил на 19 20 години ? еден погба на 22 години приближно 100 мил или пак еден стерлинг 60 мил? немој не ме зезај
Абе шо се замараш овде одамна нема ни дискусија ни нитш. Како прво не ги знај фејлојте на Моџи кои биле и колку ебано коштале во тимот, па во која ера беше и колку беше богато калчото и славно. Сега сите сакат или Англија или Шпанија.

Vo vremeto na Mogi,Zenoni e platen okolu 17milioni,sto vo denesno vreme stavi gi puta tri.Mogi napravi maestralen poteg so pazarenjeto na Bufon Turam i Nedved i prodavanjeto na Zidan.

Kaj Marota fejl transfer sto go platil e onoj Martinez.

Се разочарав од двава порази ама не ме фаќа паника. Не игравме со оргиналната формација и не бевме комплетни во најважниот дел од теренот. Имаме добар тим, послаб прв тим од ланскиот ама севкупно подлабок и со поголем потенцијал... сепак со многу нови фаци и мора малце време. Сигурен сум дека ќе се средат почнувајќи со Киево.
Погба- се глеа дека не е вистинскиот, проблем му е фокусот, се фокусира да биде лидер и да изглеа како лидер.. а се шо треба е само да го дава максимумот.. млад е ама знам дека ќе сфати, клучно е да го имаме вистинскиот Пол.
Дибала- од првата пријателска одма се виде дека е квалитет. Многу интелегентен, супер техничар и мисли само на фудбал.. одличен ќе биде.
Интересно ќе биде Хернанес и Квардадо дали ќе си ја вратат формата од нивните претпоследни клубови, Лемина на прв поглед ми се свиѓа, Сандро конечно ќе го видиме на терен против Киево, од Мората исто очекуем уште поише да напредува... Идеме во малку несигурни води ама имаме возбудлив тим, и ако годинава одбраниме титула очекувам и наредните 1-2 да се сигурно наши... По квалитет сме најдобри, важно е овој нов Јуве да ја врати(изгради) старата хемија и менталитет, и добри ќе сме.

Isto i jas mislam deka nema prostor za kojznae kolkava panika,ali edino sto me plasi e kako kje reagira Alegri posle ova,posto golemite treneri se poznavaat u bash vakvi situacii,da uspeat da ja najdat formulata i da ja vratat motivacijata i samodoverbata kaj igracite.

Ima Juventus mladi igraci koi se gladni za uspeh,imame pregolem potencijal vo ovie novi igraci,sega so Lemina i Hernanes mislam deka timot e skockan 100 posto. Neznam zasto tolku se plasite od uspehot ili neuspehot na Hernanes, Deckoto dojde od Inter,a Inter koga prodava igraci na najgolemi rivali izleguva dobra situacija(Sidorf,Pirlo,Kanavaro).

Se na se imame odlicen kadar na igraci,e sega da vidime Mister kako kje uspee da gi skocka.

Другар го следам Јувентус од 1997 и знам кој беше Јувентус од периодот 1997-2006, ти не ме зезај мене последните 4 години имавме успехи само заради тоа што другите екипи од Италија се мизерија гледаш само 2 екипи на ЛШ и еден од нив 100% паѓа во групната фаза во квалификаците доживуват дебакл, ке споменеш за финалето од лани да само да те потсетам секој од гигантите сакаше да им паднеме во ждрепката што не беше случај во горе наведениот период тогаш името Јувентус беше страв и за еден Реал, Баерн, Ман Утд и пак немој да ме зезаш се сретнавме со Дортмунд на кој пола екипа не и играше, со Монако кој беше тотален аутсајдер a ниие игравме ко пички со нив, на Реал М не и играше Модриќ тоа е исто како да не ни играше Видал нас а и рака на срце имавме среќа во гз во Мадрид Бејл промаши 2-3 зицери, зошто не споменуваш дека паднавме од групата пред лани во една многу слаба група што исто така никогаш не и се случило на Јувентус во златниот период, пред тоа од Баерн бевме демолирани играа со нас како да играт со деца ни од блиску не им бевме конкуренција или во знак прашање да се донесе нивно пласирање понатаму во целите 180 минути, доста со тоа 4 години 4 години успешни, знам кој беше Јувентус порано и знам кој е сега Јувентус.

Камиказо, само што го пиша истото што сакаше да го каже тој што си го цитирал. Као да е на Марота кривица што овој Јувентус не е јак како тој пред 15-20 години.

Камиказо, само што го пиша истото што сакаше да го каже тој што си го цитирал. Као да е на Марота кривица што овој Јувентус не е јак како тој пред 15-20 години.
Не баш така, али ајде прво Моџи продаде важен играч но донесе три клучни играчи за долга иднина, овој го продава Видал донесе играч без пари кој цело време е повреден, ке донесе играч од Марсеј кој никој не го знае, до толку е снаодлив за замена на Тевез го донесе Манџукич, го донесе Заза кој сака сега да го продаде и тоа за многу пари го донес, едино добри трансфери му беа од ова лето Переира што го купи и Дибала за Сандро и Квадрадо уште не можам да коментирам. За фејл од негова страна транфери Красиќ. Аквилани, Мартинез, Мота, Елиа, Зиглер, Ѓовинко, Лусио, Исла, Огбоња, Ромуло ова листа е од играчи кој се очекуваше многу. само 5 години период од неговата работа а има и доста други трансфери фејлови кои не вреди да ги споменуваш

Последно уредено од модератор:
Не баш така, али ајде прво Моџи продаде важен играч но донесе три клучни играчи за долга иднина, овој го продава Видал донесе играч без пари кој цело време е повреден, ке донесе играч од Марсеј кој никој не го знае, до толку е снаодлив за замена на Тевез го донесе Манџукич, го донесе Заза кој сака сега да го продаде и тоа за многу пари, едино добри трансфери му беа од ова лето Переира што го купи и Дибала за Сандро и Квадрадо уште не можам да коментирам
Не е Манџукич замена за Тевез, не знам колку пати треба да се пише у фан клубов. А и кого да го донесат, Агуеро? А и Видал никој не го знаеше (барем не тие што не пратат бундес лига) па испадна клучен играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom