Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Медиумите повеќе пишувале него шти било вистина изгледа. Пишуваа како да биле директно во преговорите. Искрено не ми се верува дека Јуве би дал толку детали од преговорите до медиумите.

"Juventus have reached complete agreement with Schalke for Julian Draxler, based on 26 to 27 million of fixed base plus 5-6 as a bonus - explains the journalist on its website -. Even on the payment method there are no hitches, because Juve is prepared to satisfy the demands of the club Gelsenkirchen. The problem stems from the fact that, despite the agreement already reached, Schalke president Clemens Tonnies, reserved the right to give a definitive answer by lunchtime tomorrow. Draxler pushes wants Juve, but we must wait. "

GDM и Лaудисa демaнтирaт сегa и скaј демљнтирa oвa вест туку декa утре дo ручек ќе кaжеле.

Абе aкo знaј некoј шo се случвa ќе гo сечaм

Sent from my LG-MAGNA

Ajajaja so dobri pari od DeBruyne i Perisic, Wolfsburg se meshale za Draxler :D

Zatoa cel den slusavme za toa deka e postignat recisi dogovor, no sega za sega ne, utre Juve bara posleden odgovor od strana na predsedatelot na Shalke koj e klucen faktor, iako igracot saka da dojde kaj nas, i imame dogovor so Salke, sepak posleden zbor ke dade nivniot gazda... E sega mnogu lesno mozeme da go izgubime poshto 32milki odma ti frluva Wolfsburg..

Isto taka Witsel celi denovi stoi vo standby a isto taka Marsej e zainteresiran za mn nashi igraci, a i nie za Lemina imame interes...

Sto da se kazhe, ako ne dojde Draxler za mene ke bide MINUS za Marotta.

NAPRAVIVME REVOLUCIJA ovaa leto, e mora da imame i trpenie celata sezona, ne ocekuva interesna sezona............

Последно уредено:
Не отварајте бе ни ЏДМ,ни скај нит бутур,врска немаат што се дешава.На крај ќе испадне дека Јуве не ни имаат стапено во контакт,нит влегле во преговори со Шалке после одбиената понуда од пред месец и пол.Нешто што Германскиве медиуми го објавуваа деновиве,наспроти Италијанскиве кој веќе го потпишаа Дракслер во Јуве .
Еве уште 2 дена има до крајов на трансфер пазарот па ќе видиме кој ќе купат

Неколку германски новинари денеска објавија дека нема сеуште понуда од Јуве....Такашто предпоставувам дека сеуште се во фаза на преговарања и уште нема испратено официјална понуда која би се прифатила...

Сепак мислам дека ќе падне договор ако Дракслер озбилно сака да си оди.

"Juventus have reached complete agreement with Schalke for Julian Draxler, based on 26 to 27 million of fixed base plus 5-6 as a bonus - explains the journalist on its website -. Even on the payment method there are no hitches, because Juve is prepared to satisfy the demands of the club Gelsenkirchen. The problem stems from the fact that, despite the agreement already reached, Schalke president Clemens Tonnies, reserved the right to give a definitive answer by lunchtime tomorrow. Draxler pushes wants Juve, but we must wait. "
Многу работи зависат од Дракслер. Ако тој цврсто речи дека не оди во никој друг клуб освен Јуве, Шалке ќе бидат на крстопат, или ќе имаат играч во ростерот кој другото лето ќе има 1 година до крај на договор и нема да можат да го продадат за 10 мил, плус незадоволен, или ќе ја прифатат понудата на Јуве. Еднаш веќе се шпекулираше дека Дракслер им удрил клоци на Волфсбург кои му нуделе повисока плата од таа што ја нудел Јуве.

Сепак, се работи за доста комплексни преговори, и медиумиве мирисаат крв, и си пишуваат што сакаат, деновиве се прават повеќе кликови, се билдаат тиражи на весници, се зголемува гледаност на телевизии, и мора малку да прават тензија.

Многу работи зависат од Дракслер. Ако тој цврсто речи дека не оди во никој друг клуб освен Јуве, Шалке ќе бидат на крстопат, или ќе имаат играч во ростерот кој другото лето ќе има 1 година до крај на договор и нема да можат да го продадат за 10 мил, плус незадоволен, или ќе ја прифатат понудата на Јуве. Еднаш веќе се шпекулираше дека Дракслер им удрил клоци на Волфсбург кои му нуделе повисока плата од таа што ја нудел Јуве.

Сепак, се работи за доста комплексни преговори, и медиумиве мирисаат крв, и си пишуваат што сакаат, деновиве се прават повеќе кликови, се билдаат тиражи на весници, се зголемува гледаност на телевизии, и мора малку да прават тензија.
Јуве немаше да го пушти Коман ако го немаше Дракслер во вреќа а пак од друга страна тој побарал да си оди а милион пати нагласено е дека кој ќе побара ќе биде продаден.

Никој не знај овој трансфер период шо прајме и како прајме чист пр е Алекс Сандро.

Стварно ја претераа говнариве од Германија... ние го сакаме Дракслер, тој сака кај нас да дојде, им ја исполнивме желбата нивна да понудиме пари колку што тие сакаат (27 + бонуси), што кур сакаат сега?

Одсекогаш сум ги мразел мамето нивно, препотентни копилиња

Германците не го дават нивното за туѓо, mark my words Дракслер ке заврши во Волзбург за иста сума

abe sto veruvate na gluposti taka e toa prifatile ponudata pa sea nesakale. Toa e cisto od italijanskite mediumi sto izjavija deka e gotova rabotata pa sea gledaatvkako da se izvadat.

Ali sea nisto cudno da ide vo wolfsburg ke lupnat kes oni. Cela krivica paga na juve koa mozea pred dve nedeli da go zemat za pomala para iskacaa so nekoi ponudi 15 mil+ bonusi

Јуве немаше да го пушти Коман ако го немаше Дракслер во вреќа а пак од друга страна тој побарал да си оди а милион пати нагласено е дека кој ќе побара ќе биде продаден.

Никој не знај овој трансфер период шо прајме и како прајме чист пр е Алекс Сандро.
Eдно сигурно знам. Медиумиве овие 2 дена треба да се бојкотираат, така ќе биде најдобро. Еве сега се пишува како наводно после натпреварот со Волфсбург, Дракслер на крајот на натпреварот влегол во соблекувалните на Шалке со разменет дрес на Волфсбург и ги прашал соиграчите како би му стоел дресот. :)

Феликс Магат, поранешниот тренер на Шалке и на Дракслер, изјави дека Јуве би му бил одличен избор на Дракслер, бидејќи имало добра организација, биле на врвот на Европа, и има простор за да се доразвија како играч.

Ај ако ништо друго имаме резервна опција ако пропадне ова со Дракслер... Синоќа за секој случај пак биле контактирани од Зенит за Витсел

Ај ако ништо друго имаме резервна опција ако пропадне ова со Дракслер... Синоќа за секој случај пак биле контактирани од Зенит за Витсел
На фудбал италија, има вест (не знам од кај им е пренесена), дека Витсел имал преддоговор со Милан и дека ќе ги одбивал сите преговори со други клубови за Милан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom