Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
-.-GDM и Лaудисa демaнтирaт сегa и скaј демљнтирa oвa вест туку декa утре дo ручек ќе кaжеле.
Абе aкo знaј некoј шo се случвa ќе гo сечaм
Sent from my LG-MAGNA
Многу работи зависат од Дракслер. Ако тој цврсто речи дека не оди во никој друг клуб освен Јуве, Шалке ќе бидат на крстопат, или ќе имаат играч во ростерот кој другото лето ќе има 1 година до крај на договор и нема да можат да го продадат за 10 мил, плус незадоволен, или ќе ја прифатат понудата на Јуве. Еднаш веќе се шпекулираше дека Дракслер им удрил клоци на Волфсбург кои му нуделе повисока плата од таа што ја нудел Јуве."Juventus have reached complete agreement with Schalke for Julian Draxler, based on 26 to 27 million of fixed base plus 5-6 as a bonus - explains the journalist on its website -. Even on the payment method there are no hitches, because Juve is prepared to satisfy the demands of the club Gelsenkirchen. The problem stems from the fact that, despite the agreement already reached, Schalke president Clemens Tonnies, reserved the right to give a definitive answer by lunchtime tomorrow. Draxler pushes wants Juve, but we must wait. "
Јуве немаше да го пушти Коман ако го немаше Дракслер во вреќа а пак од друга страна тој побарал да си оди а милион пати нагласено е дека кој ќе побара ќе биде продаден.Многу работи зависат од Дракслер. Ако тој цврсто речи дека не оди во никој друг клуб освен Јуве, Шалке ќе бидат на крстопат, или ќе имаат играч во ростерот кој другото лето ќе има 1 година до крај на договор и нема да можат да го продадат за 10 мил, плус незадоволен, или ќе ја прифатат понудата на Јуве. Еднаш веќе се шпекулираше дека Дракслер им удрил клоци на Волфсбург кои му нуделе повисока плата од таа што ја нудел Јуве.
Сепак, се работи за доста комплексни преговори, и медиумиве мирисаат крв, и си пишуваат што сакаат, деновиве се прават повеќе кликови, се билдаат тиражи на весници, се зголемува гледаност на телевизии, и мора малку да прават тензија.
Eдно сигурно знам. Медиумиве овие 2 дена треба да се бојкотираат, така ќе биде најдобро. Еве сега се пишува како наводно после натпреварот со Волфсбург, Дракслер на крајот на натпреварот влегол во соблекувалните на Шалке со разменет дрес на Волфсбург и ги прашал соиграчите како би му стоел дресот.Јуве немаше да го пушти Коман ако го немаше Дракслер во вреќа а пак од друга страна тој побарал да си оди а милион пати нагласено е дека кој ќе побара ќе биде продаден.
Никој не знај овој трансфер период шо прајме и како прајме чист пр е Алекс Сандро.
На фудбал италија, има вест (не знам од кај им е пренесена), дека Витсел имал преддоговор со Милан и дека ќе ги одбивал сите преговори со други клубови за Милан.Ај ако ништо друго имаме резервна опција ако пропадне ова со Дракслер... Синоќа за секој случај пак биле контактирани од Зенит за Витсел