Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе тргаме по Квадрадо... неговиот агент најдоцна до утре ќе се најде во Лондон за да преговара со Челзи за позајмица во Јувентус.

Мене ова ми изгледа како мерка на претпазливост од страна на Марота, изгледа несака да ризикува да го носи последните 2-3 дена од трансфер периодот

Ќе тргаме по Квадрадо... неговиот агент најдоцна до утре ќе се најде во Лондон за да преговара со Челзи за позајмица во Јувентус.

Мене ова ми изгледа како мерка на претпазливост од страна на Марота, изгледа несака да ризикува да го носи последните 2-3 дена од трансфер периодот
2ца фудбалери ќе земиме според сите а еден од нив е Куадрадо и еден АМ. Бараме позајмица без обврзан откуп.

Иначе

Јuventus moving ahead for Cuadrado, especially now that Chelsea are open to the idea of a dry (no initial fee) loan. #SkyItalia #DiMarzio
Chelsea offered ~75m euros for Pogba & offered the player wages of 8m/year, but Juve rejects & considers the player not for sale. #Sky

Il #Chelsea ha dato l'ok a Lucci per la partenza di #Cuadrado in prestito. La #Juventus in queste ore deciderà se affondare il colpo.
Chelsea have given Lucci (Cuadrado's agent) their OK of sending the player on loan. Juve will decide in the coming hours (via @romeoagresti)

Ај на здравје, следен е треквартиста. Куадрадо се носи за десен бек во 3-5-2 и за да сме имале тактичка флексибилност ( 4-3-3, 4-2-3-1)

- Di Marzio Juve are more and more inclined to take Cuadrado on loan.

Марота ќе понуди 1,5 милиони за позајмица на Квадрадо без право на откуп
trollface.png

Ауу да дојде топ топ топ ! Коначно да дочекам после толкав период јаки играчи да играат во Јувентус,а не само да го поврзуваат клубот со нив!:bravobe::zloo:

od se so se sekavam lani koga ne napusti konte od gron od vedro nebo imase toj izjaveno ne se sekirajte juvee e vo sigurni race i deka se pravi silen juve i se izgleda nemase motiv da ne vodi a za igracki kadar skoro 40 otsto nov sostav iame

Od lani osven stoperakata linija , koja mislam deka ke prodolzi vo isto tempo, na site drugi pozicii imame novajlii a posebno interese a i atraktiven treba da e napadot kade sto imame eden iskusen i dokazan centrafor i mladi i talentirani kreativci koi treba da go dokazat toa so solo probivi i asistencii...sto se odneauva do sredinata najmnogu me macat povredite nego koi igraci gi imame...se nadevam deka ovie denovi ke priatignat barem uste 2 igraci od sredinata na terenot :)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

11870704_1046729662018626_3961721399259297165_n.jpg

Od lani osven stoperakata linija , koja mislam deka ke prodolzi vo isto tempo, na site drugi pozicii imame novajlii a posebno interese a i atraktiven treba da e napadot kade sto imame eden iskusen i dokazan centrafor i mladi i talentirani kreativci koi treba da go dokazat toa so solo probivi i asistencii...sto se odneauva do sredinata najmnogu me macat povredite nego koi igraci gi imame...se nadevam deka ovie denovi ke priatignat barem uste 2 igraci od sredinata na terenot :)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Е ваков ми те сакам :)[DOUBLEPOST=1440289354][/DOUBLEPOST]Бепе во сите интервјуа досега е многу сигурен во себе и вели имаме пари и се смешка за треквартиста, сигурен сум дека е некој пазарен ама некој кој медиумите немат појма кој е. Како за сите трансфери оваа сезона.[DOUBLEPOST=1440292922][/DOUBLEPOST]Juan Cuadrado averaged 2.12 chances created per game in Serie A 2014-15 (played half season). More than Pogba, Tevez, Pjanic and Dybala.

Последно уредено:
Марота ќе понуди 1,5 милиони за позајмица на Квадрадо без право на откуп
trollface.png

Сакам само да се надополнам... се сеќавате минатата година кога Фиорентина несакаше да чуе никаква сума за Квадрадо од Јувентус? А колку што знам ние минатата година нудевме 30+ милки за него.... вака сега за милионче кај нас ќе игра

Секоја чест легендо, секоја чест... капа доле :cuc:

g1341254147894796692.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom