Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Чери ! Супер што ги играат младиве.

Копиљаци стајте снимка после да ја изглеам после утакмицава.

Неќам да ти кршам филм али фонтот е од лани... А знаејки каков перфекциониста си, сигурно ќе ти посмета тоа :icon_lol:
За дрес од 500 денари ме боли таквото од кога е фонтот :icon_mrgr:

Juventus is looking for a left back to compete with Evra in the upcoming season. The bianconeri's sporting director Fabio Paratici scouted Monaco's Layvin Kurzawa yesterday in Bern during the Champions League preliminary round. Juventus has been monitoring his situation for quite some time, but Monaco doesn't want to start a formal negotiation until after the second leg of the Champions League preliminary round. The asking price will however be high and a convincing offer will have to be made to start negotiating. Alex Sandro's stock is dropping, Porto's asking price is deemed too high for a player who has just one season on his contract. Siqueira is the alternative, he could find less playing time after Felipe Luis' return- Atletico is asking for €10 million. Juventus is pondering options at left back.

Мората нешто му дофрлил на Алегри одкако овој го извадил од игра по само 25 минути... Макс вели дека воопшто не се заангажирал на натпреварот, затоа и брзо го извадил.

Време е Џиџи да му удри некоја заушка, а Келини да му влезе со две нозе :angel:

Што бидна бе со Љоренте? Ќе се најди купец? Дај мајку му нека го шитнат побрзо без ценкање и уште побрзо нека одат по Дракслер:lut: па да ја решиме уште оваа неизвесност и да почниме да караме по Италија, а и шире :sekcza:

Мората нешто му дофрлил на Алегри одкако овој го извадил од игра по само 25 минути... Макс вели дека воопшто не се заангажирал на натпреварот, затоа и брзо го извадил.

Време е Џиџи да му удри некоја заушка, а Келини да му влезе со две нозе :angel:

Како бе не се ангажирал го пратев Мората трчаше праеше пресинг цело време што трипа Алегри не знам.

Како бе не се ангажирал го пратев Мората трчаше праеше пресинг цело време што трипа Алегри не знам.

Епа ондак нека му влезат со две нозе на Алегри :icon_lol:

Спортскиот директор на А.Мадрид Андреа Берта се наоѓа во Италија, утре ќе почнат преговорите за Сикеира (y)

А и Донсах од Каљари бил блиску до договор со нас... :unsure:

11826063_1000948433259798_8906287399685888982_n.jpg
Прекрасна слика која воедно и е носталгична ,Пирло ке го памтат како една од најдобрите трансфери на оваа гарнитура .Старата дама мора да ја затвори вратата со спомените хахах .

Епа ондак нека му влезат со две нозе на Алегри :icon_lol:

Спортскиот директор на А.Мадрид Андреа Берта се наоѓа во Италија, утре ќе почнат преговорите за Сикеира (y)

А и Донсах од Каљари бил блиску до договор со нас... :unsure:

Односот спрема согирачите на теренот не му се допаднал и тоа што кога некој потег не му одел или не му успевало нешто прекинвал со игра и се откажувал и искрено тоа и го правеше и те како му требаат заушки

Дибала денес беше Тевез v2.0,
Заза уште не е уигран со тимов и му треба време да влези во форма ама ќе ни биди од гооолема корист дефинитивно подобрување во однос на Локи наш голем маж и дупло побрз.

Второто не знам дали забележавте Алегри го проба Погба како АМЦ.

Манџу покажа кое и зошто е донесен.

Ругани добар

Лихт почнува да потфрлува и те како и тоа доста брзо опаѓа како играч се надевам грешам.[DOUBLEPOST=1438212435][/DOUBLEPOST]Кедира го заборајв кој имаше доста добра утакмица како што поминуваа минутите се повеќе и повеќе се уиграва со тимот.[DOUBLEPOST=1438212520][/DOUBLEPOST]исто така одамна немам видено толку младинци да добијат шанса да заиграат ваков меч :cuc:

Samo da ne se narusi atmnosferata vo timot pred pocetokot,a alegri na vakva utakmica nemorase da go vadi morata, vaka po mene loso napravi...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Што лошо, милиони земаа професионални играчи се, од нив се тражи максимум тој игра курот,треба само со ваков авторитет, еден Тевез стана скротен ко јагне а не Мората, да не беше шансава со Јуве,ќе скапуаше по треторазредни клубови( знам дека звучи неблагодарно) ама кој .!.
Конкуренцијата е поголема, Заза,Манџо,Дибала, ако игра кур ташак на подготовки, а другиве се покажат не е ни чудно да му лапнат местото па одново да се бори.

Дечки бе, ај што си отидоа Пирло, Тевез и Видал, што правиме со заминувањето на Лаура???
GRAZIE PER TUTTI!

465752-79e2ec9c-5584-11e4-a9cd-a4f9913bad66.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom