Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да сконтам зошто некој би одел од Торино до Дизелдорф преку Берлин.

Дизелдорф е во близина на Гелзенкирхен затоа сигурно за Дракслер да направат понуда. За Гетце и вашиот директор си изјави дека нема преговори со Баерн, но ќе почнат доколку сигнализира интерес управата за продажба или самиот играч.

Може има швалерка во Берлин,па оди прво таму да и се качи еднаш,пред да патува
за Дизелдорф :D

малце :oftopik:
Утре е претставувањето на Даниеле Ругани

Allegri: "Once the transfer window shuts we'll have around 10 players born between 1991 and 1996. A wise move for the future."

Иначе кога веќе сме кај Паратичи,налетав на текстов на една од балканскиве фб страни за Јувентус.
На крај ќе испадни дека уствари бил на чај кај баба му на Дракслер.[DOUBLEPOST=1437416107][/DOUBLEPOST]
Дизелдорф е во близина на Гелзенкирхен затоа сигурно за Дракслер да направат понуда. За Гетце и вашиот директор си изјави дека нема преговори со Баерн, но ќе почнат доколку сигнализира интерес управата за продажба или самиот играч.
Фала на репликата, ама не сфаќам на кој дел од прашањето ми одговори?
п.с. Доволно знам Германска географија.

На крај ќе испадни дека уствари бил на чај кај баба му на Дракслер.[DOUBLEPOST=1437416107][/DOUBLEPOST]
Фала на репликата, ама не сфаќам на кој дел од прашањето ми одговори?
п.с. Доволно знам Германска географија.
Паметен е Паратичи,знае кај да удри.Прво им го го пере мозокот на семејствава на младиве играчиве,за тоа како Јуве им е најдобра опција за развивање на кариерата и потоа остава родителиве сами да ги убедат децава да потпишат за Јуве :misticen:

Juventus to assess Draxler
Juventus will reportedly assess the physical condition of Julian Draxler before opening negotiations with Schalke 04.[DOUBLEPOST=1437420532][/DOUBLEPOST]Дракслер пред трансфер во Јуве за 25м.

CKYWZZ0WoAApHtq.png:large
[DOUBLEPOST=1437420583][/DOUBLEPOST]Според Билд Видал ќе зема 10мил плата

Последно уредено:

Ви го дадовме Видал вратете услуга не бидете педерчиња:(

Паратичи моментално има состанок со агентот на Дракслер

Ама ти не сваќаш... човекот сакал нови предизвици :-Р

Од каде ти е информацијата за Дракслер?
После даноци ќе зема негде 7мил

Паратичи се одкажал од Де Брујне ради неговиот клуб кој барал 60 милиони за играчот.
Агентот на Дракслер барал по 5 милиони да зема годишно неговиот играч, и најверојатно Пара се согласил на овие услови. Денес се очекува Јуве да испрати официјална понуда за играчот

Зошто има рецки вакви идиотски дресот? Не требаше прави линии да бидат? :confused:

11717345_1184473331579894_8775966222319753493_o.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom