Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Скај вика дека Баерн барале 40 мил. за Геце што не верувам,сигурно ќе бараат повеќе исто така се спомнува и чиста трампа со Видал:toe:

Геце ќе биде изгледа прва опција ако не тогаш ќе се иде по Дракслер кој е најреална опција.

Кои оргазми ќе бидат ако го донесат Геце.

hehe.. deneska na trening :)

11742780_703087336485564_1999634702999816655_n.jpg

Juvefc.com ‏@juvefcdotcom 4m4 minutes ago
Alex Sandro is closer to a move to Juventus - The player will meet with Porto at the weekend. Marotta confident [VS/TS][DOUBLEPOST=1437146586][/DOUBLEPOST]Juvefc.com ‏@juvefcdotcom 13m13 minutes ago
Sassuolo DS re Vrsaljko : “Juventus? We have a great relationship with the Bianconeri, and Juventus like the player."

Juvefc.com ‏@juvefcdotcom 12m12 minutes ago
RE: Vrsaljko “We’re not closing the door to anyone, but at the moment I have to tell Napoli and Juventus that the player is not for sale.”

Juvefc.com ‏@juvefcdotcom 19m19 minutes ago
Rugani's agent: "Napoli made an offer of €22m to sign Rugani, but Juventus rejected it. They want to keep him."

Sky : In the meeting btw juve & bayern , bayern asked for 40m regarding Gotze card & juve wont mind doing exchange with vidal card "[DOUBLEPOST=1437146618][/DOUBLEPOST]Juvefc.com ‏@juvefcdotcom 1h1 hour ago
Oscar: "I want to stay at Chelsea " [@J_Mercato][DOUBLEPOST=1437147465][/DOUBLEPOST]
11693849_864810906931887_8950822006342458083_n.jpg

Последно уредено:
Е педерчиња :kuracc: ќе ме нема некое време, така да треба да завршите неколку работи овој период:

- Обавезно да го превоспитате Страчателата во врска со местенките и Јувенус-Лече;
- Да пишувате барем по еден долгометражен пост во Серија А темата во два дена;
- Да ги завршите трансферите на барем три играчи;
- Редовно потсетувајте ги Интерашите дека завршија 8мо место;
- Исто и Миланезите дека беа 10ти;
- Заинтересирајте се за новините во врска со судиите за наредната сезона и информирајте овде;

@Scirea ова посебно за тебе важи, ти така како попретставителен човек :icon_lol:

Ова за Видал мн ме погоди мислев ке остани ама тоа што е. мн работи се пресудни неговата желба пред се можеби презаситеност од титули со јуве, бара нова мотивација, можеби е тоа што во последнава година некако беше многу непослушен http://news.superscommesse.it/calci...va-deciso-gia-lanno-scorso-di-venderlo-77864/ Ако добро разбрав, тогаш то шо го разбрав ме бендисвит. Колку и да ни е миленик некој играч, колку и да е тој битна алка во играта на тимот... сепак ТИМОТ е на прво место! А Јуве е тим со стил, углед, став! А Видал со својата недисциплина и непрофесионално однесување надвор од теренот, (а често и на теренот) почна да се подебават со угледот на Јуве, а тоа кај Ањели не бива.. Артуро, фала за се и памет во глата за понатака FINO ALLA FINE[DOUBLEPOST=1437150020][/DOUBLEPOST]
11755881_10206351487682057_5949889667454846973_n.jpg
иначе Ѕаѕа се задолжи со бројот 7 кој предходно го носеше Симоне Пепе кој премина во екипата на Удинезе

11755881_10206351487682057_5949889667454846973_n.jpg
иначе Ѕаѕа се задолжи со бројот 7 кој предходно го носеше Симоне Пепе кој премина во екипата на Удинезе
Аха, еве ја седумката шо помисливме дека ќе ја носи Дибала. Изгледа имаат прекројвано нешто.

Инаку Пепе сеуште нема клуб. Удинезе само се спомнуваше како можна дестинација. После онаа повреда со коленото незнам кој клуб ќе се нафати да го ангажира.

Interesno e sto vo nekolku formacii sto imam gledano za slednata sezona DYBALA ne e starter :eek:

Toj za mene za cela taa suma sto e donesen ke igra vo startnata postava vo slednata sezona, i od nego ke zavisat mnogu raboti vo ofanzivnata faza. Znaci mnogu biten faktor.

Interesno e sto vo nekolku formacii sto imam gledano za slednata sezona DYBALA ne e starter :eek:

Toj za mene za cela taa suma sto e donesen ke igra vo startnata postava vo slednata sezona, i od nego ke zavisat mnogu raboti vo ofanzivnata faza. Znaci mnogu biten faktor.
Се сложвам. Типувам дека
Дибала и Мората ќе бидат стартери со тоа што Манџата ќе се уфрла во комбинација кога ќе играме со тројца во напад. Заза мислам дека ќе биди четврта опција.

Се сложвам. Типувам дека
Дибала и Мората ќе бидат стартери со тоа што Манџата ќе се уфрла во комбинација кога ќе играме со тројца во напад. Заза мислам дека ќе биди четврта опција.
се зависи како кје се одвиваат тренинзите и како кје се покажат на истите + и на самите натпревари

Е педерчиња :kuracc: ќе ме нема некое време, така да треба да завршите неколку работи овој период:

- Обавезно да го превоспитате Страчателата во врска со местенките и Јувенус-Лече;
- Да пишувате барем по еден долгометражен пост во Серија А темата во два дена;
- Да ги завршите трансферите на барем три играчи;
- Редовно потсетувајте ги Интерашите дека завршија 8мо место;
- Исто и Миланезите дека беа 10ти;
- Заинтересирајте се за новините во врска со судиите за наредната сезона и информирајте овде;

@Scirea ова посебно за тебе важи, ти така како попретставителен човек :icon_lol:

Види го бре... ни замина CAROT и сеуште немаме најдено замена за него, а ти ми збориш за Сладоледи, Лече, Интераши, Миланези, Судии....
:facepalm:

Башка ни крадат финти овие фановиве на Миланскиве екипи, зборуваат за некаков пад на Јувентус после заминувањето на Пирло, Тевез и Видал :angel:.

И гледај го Викенд на Мртовци, ебаго... :mad:

се зависи како кје се одвиваат тренинзите и како кје се покажат на истите + и на самите натпревари
Точно така, ова ми е само очекување. Само шо Дибала најверојатно ќе биди и екстра форсиран во случај да не запали веднаш.

Имаме 90% нов напад, мислам дека сеуште неможи да се типува кој ќе игра прв тим, а кој ќе биди замена.

Vo nikoj slucaj ne smee mandzata da bide rezerva, ja mislam dwka od nego ke ni zavisi napadot i pr3singot,takov vol ne smee na klupa da sedi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom