Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дури не напиши некој посериозен медиум, оваа вест е рамна на жолт печат.Него има вистини во ова шпекулацииве за Озил, или е само уште една пролазна вест од Тутоспорт?
Јас падоин не би го продал ова сериозно го мислам мајтап на страна
700.000 плата зема до милион и 38 сосе бонуси, не блеска и не е некој класа играч ама си ја брка работата онака без WOW моменти и сие одличен за ротација во Серија А кога треба да одмара некој нити се буни дека е на клупа нити ништо, си игра баш онака едно ниво ни супер класа ни лошо туку константно сие добар.
Замисли Телма уште да пренесваше италијанско. Џенова и Палермо ќе ги научевме напамет.Палермо го зеле Трајковски како замена за Дибала.. Баш би сакал некој наш да успее во силна лига, не само Пандев та Пандев.
Тие пари ќе ги покријат претходните трансфери. Мислам дека нема да има бомбастично име освен ако нема бомбастично заминување.Не се знае... од продажбите на Љоренте, Исла и Огбона сигурно ќе инкасираат 30+ милиони кои би ги искористиле за уште едно засилување.
“Juventus are a team we thoroughly appreciate and we're available to open up negotiations.
Лавеци да дојдеше пред некоја сезона ќе бев пресреќен. Последниве неколку сезони некако премногу ми стагнира со развојот. Ај шо играше во полоша лига, па и таму мислам дека не блескаше. Не сум многу сигурен дека е паметен трансфер. Инаку иста беше приказната и со Тевез па...Агентот на Лавеци со последново интервју отворено повикува дека Лавеци сака да се врати во Италија, и дека Јувентус е дефинитивно опција достојна за размислување.
Кедира и Дибала утре ги започнуваат подготовките во Виново.
Лавеци ти е докажан во Италија. Се очекува трансферот да вреди некаде 8-9 милиони максимум, бидејќи има уште една година од договорот, еве го и агентот ја отвара вратата за трансфер, и мислам дека ќе биде добар потег.Лавеци да дојдеше пред некоја сезона ќе бев пресреќен. Последниве неколку сезони некако премногу ми стагнира со развојот. Ај шо играше во полоша лига, па и таму мислам дека не блескаше. Не сум многу сигурен дека е паметен трансфер. Инаку иста беше приказната и со Тевез па...
Нели за Кедира постоеја муабети дека веќе си почна со тренинзи. Или тие беа сам дека си тренира а сега официјално?
Инаку, да го обележиме моментот кога шинтер е пред Јуве на табелата.
https://en.wikipedia.org/wiki/2015–16_Serie_A
Lipi: Juventus je ove sezone još jači
Proslavljeni italijanski strateg je prokomentarisao ovogodišnji merkato klubova iz Italije te je izdvojio Staru Damu kao klub koji se najbolje pojačao.
''Klubovi iz Milana ostvaruju velike transfere i to signalizuje da se i oni bude. Međutim, Juventus se ponovo najbolje pojačao, iako je to njima bilo najmanje potrebno. Sami Kedira je osvajač Svjetskog Prvenstva i ima ogromno iskustvo. Mario Mandžukić je igrač koji je nedostajao Juventusu jer on ima malo bolji nos za gol nego li Ljorente. Paulo Dibala je mađioničar sa loptama i zna dosta trikova. Kada malo fizički ojača od njega očekujte ogromne stvari. Simone Zaza je kompletan napadač koji će u narednim godinama voditi napad reprezentacije. Dovođenje Danijela Ruganija dokazuje da Juventus planira na duge staze i da će ponovo biti klub sa najviše italijanskih reprezentativaca.
Navijačima poručujem da se opuste i vjeruju Juventusovoj upravi jer oni znaju šta rade.'' istakao je Marselo Lipi.
![]()