Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Остајте тоа него ни отиде царот во Реал,пред неколку дена требаше да потпише за Арсенал ама ете не биднало нешто ама ова со Реал е сигурно 100%:X3:
Секаде ќе го однесат. Кај е 31 Август, има цела Европа да ја прошета :)

Пирло замина официјално?
Мислам дека имаше информација дека на официјалната страна на Њу Јорк имало вест за Пирло, но и Алегри пред некој ден во изјавата спомна дека Пирло ќе си одел, така да тоа сметај го за завршена работа.

За година и пол, добил 11 милиони долари :)

11707604_845590715533064_8192279575288201607_n.jpg

Pogba stil:cool::vozbud:

Принцот утре го продолжува договорот до 2019 година. Платата ќе му биди 3,5 милиони сезоната.[DOUBLEPOST=1436137374][/DOUBLEPOST]
qQ1pm3r.gif

Агентот на Геце изјавил дека Гвардиола го уништил,леле како би легнал Геце во Јуве:sekc:

Агентот на Геце изјавил дека Гвардиола го уништил,леле како би легнал Геце во Јуве
Сега Марота ја спрема понудата. 10 милиони на 19,5 рати. :icon_mrgr:

Сега Марота ја спрема понудата. 10 милиони на 19,5 рати. :icon_mrgr:

Башка Кедира му е тука,ќе ги покоруваме швабите Јуве убер алес.

копиљов ќе ни бил трет голман,брани за примавера
wsonMoX4.jpeg

mudo_img-20150610-0005.jpg

Утре прес со него и Ањели, го продолжва договорот ќе заработува 3.5 по сезона помалце од Видал, Погба и Кедира. Можеби Буфон лентата ќе му ја дај кога ќе се пензионира:D кој знај​

Кај Келини најверојатно ќе оди лентата, тој после Џиџи е најмногу години во тимот... а и вака кога ќе ми текне, овие два играчи се последните во тимот што се од ерата на Моџи, другиве се сите од времето на Сако и Марота.

Него овој тролов ги зема Кедира и Нето како слободни играчи, традицијата продолжува кога станува збор за земање играчи за ништо

Yeah...:cool:
0e5d682bc76f254b894c26da355e6cb0-57391-c348b29046a42e8a9fc926002776d365.jpeg

Последни вести се дека Љоренте се согласил на трансфер во Монако.

Јуве и Севиља се блиску до договор за Исла. Севиља даваат 8, Јуве бараат 10.

Маркизио е од времето на Моџи исто, уште сезоната 05/06 е регистриран како играч на Јуве и плус тоа што си потекнува оргинално од младинската школа.

Според мене, капитен треба да биде некој што прво треба да има лидерски карактер (што Маркизио баш и не е), а после стаж. Реално очекувам после Буфон, Киелини да биде капитен. Заменик Видал.

Vidal seushte cuvstvuval bolki vo operiranoto koleno. Medicinskiot tim na Juve se mobiliziral i ke ja analiziraat situacijata.[DOUBLEPOST=1436192027][/DOUBLEPOST]I oficijaliziran e transferot na Pirlo vo NY.

Grazie Maestro!!!

Иако сакав да го видам како замена на неколку минути и никако блиску до првиот состав оваа сезона, и ме вадеше од такт тажен сум што не напушта ова најсикрено, легендиште

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom