Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Старо Аро... :cuc:

11701146_837775629644449_3700721251785600461_n.png

Кога го влечат распоредот за идната сезона гледам во Англија е веке извлечен ?

Кога го влечат распоредот за идната сезона гледам во Англија е веке извлечен ?
Во Англија сезоната започнува првата недела во август, во Италија барем две недели покасно. Лани распоредот излезе 27-28 јули, ама годинава може да биде недела-две порано поради европското наредната година во Франција.

Dirljiva poruka Teveza :

Tevez:"Najljepse dvije godine u mom zivotu,dva Scudetta i jedan Kup Italije ,mojih 50 postignutih golova koliko sam upucen.Nikada ne bih mogao birati Evropske ekipe, jer kad bih birao to bi bio Juventus do kraja moje karijere.Srce je jedno a razum drugo,srce ipak tjera ka domovini"
Капа доле мајсторе,фала ти за се што направи во црно-белиот дрес :cuc:

Скај спортс вчера викаа дека 90% е готов трансферот на Видал во Арсенал, денес дека нема ништо. Релевантност.

Скај спортс вчера викаа дека 90% е готов трансферот на Видал во Арсенал, денес дека нема ништо. Релевантност.
Скај спортс го немаа кажано тоа, шпански медиум Копе го изјави тоа.

Јас ако лажам, твитов не лаже.
Тоа им е рубрика за шпекулации. ГО цитираат шпанскиот Копе.
Кога самите Скај ќе изјавуваат нешто, убаво ќе си пишува 'sky sources suggest'.

Нема ни да има ама ај да не ви кршам филмови ко фановите на Манчестер што постираа секој ден твитови на крај немаа ни испратено официјална понуда:)

ImageMedium.ashx

708ac876194cdfaffd941e00c81c2bb43842782808-1412500293-54310b45-360x251.jpg

forward-mario-defender-chiellini.jpg

8185223.jpg

Абе срциња... :love:
Кој ментални луѓе ќе ги имаме во тимот, пола тим потенцијален црвен во движење - Видал, Манџукич, Бонучи, Киелини сите кој од кој поголем силејџија - муабетот доџите сад ![DOUBLEPOST=1435608007][/DOUBLEPOST]http://www.blackwhitereadallover.co...dfielders-marchisio-pogba-vidal-pirlo-pereyra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom