Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исла е друг играч кога се работи за клуб и репрезентација. Го следам Чиле, и можам комотно да кажам дека Исла од Чиле, и оној Исла во Јуве, се како двајца различни играчи. Има доста такви играчи кои играат безпрекорно за репрезентација ама закочуваат во клуб. Пример е и Подолски.Каков Исла, какви бакрачи... помина неговото време во Јуве, добиваше шанси и 90% од нив беше прав труп. Доволно кажува што и во КПР мислам дека последните натпревари се бореше за место во првиот тим. Нека фаќа патот подалеку од Јувентус, и нека оди во друг клуб со "големи амбиции", на пример Милан или Интер![]()
Па најверојатно и позајмица ќе биди.Коман би го дал само на позајмица...
Или продажба со бај бек клаузула за кило семки и пол кило сончогледПа најверојатно и позајмица ќе биди.
чекај сега, тоа со пликото што понудуваш цена ќе биде догодина?Според Ди Марцио Берарди е во целосна сопстевност на Сасуоло. Денеска беше последен рок да се реши ко-сопственоста.Сасуоло 50% на Берарди ги има проценето на 15 милиони евра, сума која што Јуве не сака ова лето да ја плати (ваљда ќе им треба за некој друг играч), но ние ќе ја имаме можноста догодина први да го откупиме играчот.
чекај сега, тоа со пликото што понудуваш цена ќе биде догодина?
Mirror: Chelsea šalje ponudu za Pogbu koja će u sebi uključivati i Oscara!
+ 80 мил и таман
Мада све мислим наредно лето иде у Барса, да го зачуваме летово,па наредно и да биде продаден добра пара ќе се лапне, оваа год се дигнавме у пм,а тек наредна..