Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Можен дрес за наредна сезона?

juventus-2015-2016-maglia-adidas.jpg[DOUBLEPOST=1432806716][/DOUBLEPOST]Нервира ме тоа шо нема симетрија помеѓу логоата, она „Адидас“ мора да стое тамо и тоа е тоа. :(

Ова е според мене добар состав за следната сезона (без Видал, Пирло и Погба):

------------------------ Буфон -----------------------
----------------------------------------------------------
- Дармиан -- Бонучи --- Киелини -- Азамоа -
-----------------------------------------------------------
------- Маркизио ---- Кедира ---- Верати ------
------------------------------------------------------------
------- ДиБала ------ Тевез ------ Мората -------

Ова е според мене добар состав за следната сезона (без Видал, Пирло и Погба):

------------------------ Буфон -----------------------
----------------------------------------------------------
- Дармиан -- Бонучи --- Киелини -- Азамоа -
-----------------------------------------------------------
------- Маркизио ---- Кедира ---- Верати ------
------------------------------------------------------------
------- ДиБала ------ Тевез ------ Мората -------
Добар?? :D :D

Не греши душа за Касерес, човекот ептен игра пожртвувано, да ни е здрав и жив од идната сезона, тој ќе му биде замена на "паднатиот во форма" Лихтштајнер:)
Ако се слагаат повеќето тука за Касерес, можи грешам душа, па и добро би било да грешам:) зар не. Еден глас против сите не оди. Сепак то е мое мислење(тоа што ме цитира) и за сега останувам на тоа.Немам никаква омраза и лошо мислење кон него, само еден резервиран став и добра претпазливост.

А знај дека и Лихт игра пожртвувано, само што сета енергија ја фрла на таа пожртвуваност и трчање, друго на репертоар-нема.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 9h9 hours ago
#Quagliarella за #GdS изјави дека ќе оди во #Berlin за да навива за своите пријатели.

#GdS - #Llorente бил првиот кој отишол во хотелот на #Dybala за да се запознае и да се поздрави со него, после него пристигнал и #Marotta.[DOUBLEPOST=1432817718][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 9h9 hours ago
#SKY - #Khedira ги помина медицинските прегледи кои се одржаја на тајна локација, далеку од новинарите и јавноста.[DOUBLEPOST=1432818608][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 9h9 hours ago
#Dybala моментално ги врвите вторите медицински прегледи, се очекува потписот на 5 годишниот договор и презентацијата на играчот.

#Tevez дефинитивно останува до 2016 но после лошите преговори со #Boca можно е и да го продолжи договорот.

Последно уредено:
CGHgta_WwAA3nq4.jpg

Протече дресов заедно со уште еден, ама со оглед дека на него значката на Јуве беше наопаку решив да не го постирам. Се работи за 2риот или третиот дрес. Мене ми е супер овај :D[DOUBLEPOST=1432858176][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 9h9 hours agoView translation
Според последните информации #Suarez е опоравен и спремен да игра против #Juve.[DOUBLEPOST=1432872405][/DOUBLEPOST]Од извори во Германија блиску и тоа многу до Б.Минхен се шпекулира на велико дека не сме биле во Германија да преговараме за Кедира туку за Гетце, Баерн е спремен да го пушти за разумна цена која Марота после подолги преговори ја понудил..... Со оглед дека не е во најдобри односи со Пеп ова бил огромен бонус и самиот играч ја прифатил понудата. Медицинските прегледи се очекуваат во наредните неколку денови. :)

Ма се зезам бе одам да спијам, сеа @STEALTH од некоја страна ќе ми се фрли :D

Последно уредено:
Ако го земеме Гетце има да пијам цела недела без престан додека не рикнам :pijanco:

Деви братче, дресов е ТАПА.
Прво штом го видов, одма ме асоцира со тие на Реал, црните. Друго ми се гледа како да е од Шутка. :confused: Трето.... не е сто посто памук...:giggle:

И дај прати го другиот што го криеш, да го вијме.... мизерен е овај брат, не знам како ти се свиѓа....ама ако си сериозен....немаш вкус бре:mad:.... таљански вкус:cool:

Прво штом го видов, одма ме асоцира со тие на Реал, црните. Друго ми се гледа како да е од Шутка. :confused: Трето.... не е сто посто памук...:giggle:

И дај прати го другиот што го криеш, да го вијме.... мизерен е овај брат, не знам како ти се свиѓа....ама ако си сериозен....немаш вкус бре:mad:.... таљански вкус:cool:
Се сложвам дека личи на дресот на реал со мали корекции.
Тоа што е како од шутка е веројатно е дека е од истиот добавувач за дресови на реал за шутка.
Се смеам, таа е основата (ефтина верзија на дресот на реал) со други логоа.
Сигурно кинезите си имаат изваено некоја дефектна серија.

Del Piero: "Juve & Liverpool have worked hard to mend their relationship but for a lot of people it's something that can never be forgotten"

Izjavata na Del Piero za GdS vo 2012, za toa zosto gi odbil Liverpul poradi Heysel.

Ако го земеме Гетце има да пијам цела недела без престан додека не рикнам :pijanco:
читај спојлер брат :D[DOUBLEPOST=1432910116][/DOUBLEPOST]
19622_10152795368401227_3765518562601316399_n.jpg
[DOUBLEPOST=1432910292][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 9h9 hours ago
#Iniesta - Имаме огромна почит кон #Juve.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 9h9 hours agoView translation
#GdS - Првите тестови помина одлично, #Juve сака сега да ги направи и останатите пред да се официјализира трансферот.[DOUBLEPOST=1432910483][/DOUBLEPOST]

Хаха убав мие дека црно златен нз зш, еве го и тој другиот љуфнатиот..

CGHgteZWkAEOT-C.jpg
[DOUBLEPOST=1432912626][/DOUBLEPOST]The agent of Galatasaray midfielder Felipe Melo admits his client ‘would like to play for a team like Inter’.

:pos:[DOUBLEPOST=1432920266][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 9h9 hours ago
Играчот на #Monaco #Abdennour е мета на #Juventus призна денес неговиот агент.

#Elkann - #Juve има неверојатна сезона оваа година. Буџетот ќе биде изгласан на 7ми Јуни. После финалето во ЛШ.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom