Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Одкако Ленка почнала да стен.... ја знаете понатаму :')

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 9h9 hours ago
#Tuttosport - #Marotta му понуди договор вредем 3.5м по сезона на #Nainggolan, а на #Cagliari му се понудени #Sorensen и #Magnusson.

#SkY- #Khedira се очекува да пристигне во #Torino во нредните часови за медицински прегледи.

#Wenger - Дали ми се допаѓа #Vidal? Да. Дали преговараме за можен трансфер? НЕ !

Аман бе нешто многу рано почна трансфер сезоната хаха

едит; со Кавани што се случи?

ПСЖ побрал 55милиони
Хах тогаш... не оваа среда - наредниот петок.

Мората и Тевез не вредат 55мил. а види кој пар и која уметност се.
Повеќе би се исплатило ван Перси како слободен егабо (edit; уште една година имал), инаку за напаѓач млад а добар мене Бентеке ми фаќа окце. Или Лукаку.

Последно уредено:
Фалкао е слободен.

Атлетико прицка за него..
Само го предложив:icon_mrgr: во случај да бараме напаѓач за бесплатно.

Иако нема потреба од напаѓач, Дибала, Мората, Тевез, Заза, и уште еден се доволни.

Како мислиш бесплатно? Покрај тоа што бара ненормална плата дури и Монако бара висока сума за него. Инаку ќе се тепаше пола Европа за него.

Како мислиш бесплатно? Покрај тоа што бара ненормална плата дури и Монако бара висока сума за него. Инаку ќе се тепаше пола Европа за него.
Некаде прочитав демек бил слободен агент, сигурно не сум забележал убо, пошо и мене ми беше чудно.

Штета што ќе иде Дармијан од Торино,ако не оваа сезона наредна, требаше да си го земеме и така млад тим се прави овој ќе гази по деснава бековска страна,Лихт не само што изгубил од форма, изгубил и со живци,не да бидам погрешно сфатен ама Лихт не е веќе долготрајна опција за деснава страна,уште некоја год и толку,ама ќе ми остане еден од поомилените во новава ера во Јуве.

Дибала е моментално во Торино :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom