Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Каде би идел Сторари на 38 години, нема логика. Мислам дека ќе се пензионира тука. А кога сме кај него, тој ќе го почне финалето утре?

Според Алегри од пред неколку дена, да.

Сторари ја направи можеби една од малкуте грешки кај нас токму во финалето на купот 2012 кога го направи тој глупиот непотребен пенал на гол аут линијата. Според мене Џиџи треба овојпат да брани.

Мене највише стадионот ме плаши. 3 години по ред губиме таму, прво од Наполи во финалето, па од Лацио во реваншот, лани од Рома.. Освен тоа, сите други фактори се на наша страна. Освоено скудето, атмосфера до небо по пласман во финале на ЛШ и добиено дерби со Интер. Ќе фалат Мората и Маркисио, али верувам дека Алегри има план, како што имаше против Фиорентина.

20 години ебаго, редно време е да го освоиме трофејов[DOUBLEPOST=1432130450][/DOUBLEPOST]Дибала во Недела ќе настапи за Палермо како последен меч во кој го носи розевиот дрес, а потоа во Понеделник ќе дојде во Торино на медицински прегледи. Цената изнесува 30 милиони + 8 милки максимум од бонуси. Е сега не разбрав добро од ЏДМ, но нешто изгледа спомна дека траснферов ќе го плаќаме најверојатно на рати, ама не сум сигурен.

Марота првите контакти со Зампа ги направил во Јануари... и затоа предвреме ја завршивме цела работа
Имало понуда и од други клубови

Интер - 34 милиони
Милан - 36 милиони
Наполи - 25 милиони + Жорзињо

Марота, свака ти част легендо :cuc:

Последно уредено:
Значи вечер МОРА да се освои ова чудо!Нема изговори нема ништо!По можност јако,моќно газење и чао пријатно ете така:D. плус они играат против лацио викендов т.е. понеделник мислам,така дааааа удри јако (y)
Само мислам чика Љоро да не ебе работа ( ко стап за ореви да не се понаша) ичч не е во форма али ај ќе видиме :)

Во понеделник играат против Рома,намали со сладоледот:icon_mrgr:
ај и тебе да ти повторам, пошто и ти не гледаш ваљда, пишал ќе играат против Лацио викендов, како може Лацио против Лацио да игра?? не знам баш кој треба да намали со дрогите :D

ај и тебе да ти повторам, пошто и ти не гледаш ваљда, пишал ќе играат против Лацио викендов, како може Лацио против Лацио да игра?? не знам баш кој треба да намали со дрогите :D

Не мислев на тоа,си пишал дека играат викендов а играат во понеделник:)

Ги трола:D затоа што Јуве веќе има договор со Кавани и треба да се договорат со ПСЖ,башка попладнево во Париз отишле од управата на Јуве да преговараат.

Време е да го освојат Купов. Веќе кога стигнале во финале...

Што би рекол Мијалков: РАГАУУУ! Бушии ги!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom