Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
МОРАТААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koja дупка ја најде маркизио.

Грешка на одбраната, и казната одма стигна. Наместо да го удвојуваат Роналдо, тој сам се шета во наш 16ник. :mad:

Премногу ги почитуваат. Премногу. Во овие минути Реал не покажува никаква супериорност над Јуве, а последниве минути многу панично играат во одбрана. Мора да се приберат.

Лихштајнер напамет игра,Келини ?? Стураро?? Видал и Маркисио:bravobe: баш ми е мило што последниве утакмици Видал ја поврати формава

Двата гола кои ги примивме (едноставно мора да го сметам како примен гол гредата на Родригез) беа после долги вртења околу нашиот шеснаесетник проследени со посед на топка 100-0 во однос на Реал во период од 2-3 минути. Тоа значи дека повлекување на наша половина е смртна грешка и бранењето против Реал не е опција. Тие не се Монако. Против тим како Реал Мадрид најдобра одбрана е нападот.

Многу ги почитуваат. Убав кажа кико Мс. Ваљда сеа у второ ќе им стане јасно дека не се ништо специјално и дека можат ко од шала да им дадат уште 2 гола. Мора да влезе Переира.
Мората :cuc:

абе после дајте линк нешто да видам од акцијата која што резултираше со пенал. Значи ми закочи стримот и наредно нешто беше тевез напред во дуел со тој од реал и му направија пенал.. Сакам да знам како стигнавме до таа контра..[DOUBLEPOST=1430857549][/DOUBLEPOST]сега знам зошто Видал игра АМЦ.. Па цело време му иде пресинг на Рамос и овој се плаши...

Последно уредено:
абе после дајте линк нешто да видам од акцијата која што резултираше со пенал. Значи ми закочи стримот и наредно нешто беше тевез напред во дуел со тој од реал и му направија пенал.. Сакам да знам како стигнавме до таа контра..[DOUBLEPOST=1430857549][/DOUBLEPOST]сега знам зошто Видал игра АМЦ.. Па цело време му иде пресинг на Рамос и овој се плаши...

Некој шутираше и се одби директно у контра.

Карло падна, ќе биде јако и у Шпанија, честито

ТОА Е ТОА. Напаѓај ги само, само напад против ваков Реал. Дефанзивно се многу лоши, стварно многу лоши. Не може против ваков тим да се браниш, секоја чест за играта во второ полувреме :cuc:

Реваншот ќе биде пекол и ќе биде од клучна важност играта да ни биде иста. Офанзивна без страв и без никаков респект.

Инаку :cuc::cuc: за Киелини за тоа како му влезе на она педерчето португалско :D

Каква утакмица изигравме секоја чест посебно во второ:cuc::cuc:

Овој пристап и игра се бараше долго време.Некој да каже нешто за Пирло како не требало да се игра од старт?

Буфон и гејм овер :vozbud:

Момци Реал падна, а јас се осеќам како да сум претрчал десет километри како играчите на терен. Возбуда помешана со стрес, адреналин и испотени мишки, раце.... ќе оставам малце да легне победава, па ќе сумираме впечатоци....:несвест:

Не е лошо. Нормално резултатот не е најсјаен ама шо е тука е. Мислам дека можевме уште некое парче да поделиме.
Последните 15 минути неможеа да мрднат. крв плукаја па и ова е тамам.

Во секој случај и да не е доволно за пласман понатаму, психолошки на долг план резултатов е позитивен.
А зошто да не и за сезонава позитивен. За во мадрид уште отсега да уплаќам на 0-0 :)

Честито победа колеги ај па и вие на нас да ни честитате победа за една недела ;)

Еј плешките одзади ме фатија се да им ебам.... АААААААААААА МОРАТА, ТЕВЕЗ :vozbud:

МВП преку 10 истрчани километри :vozbud:

Бонучи киксерот :vozbud:

Џиџи срце мое :vozbud:

Солзи радосници :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom