Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја информација за Асамоа?
Абер нема од враќање Асамоа
Pirlo, Marchisio e Pogba sono fuori. Andrea è in ritardo nel recupero, sarà out quasi sicuramente anche martedì. Paul ne avrà ancora per un po' di tempo. Il ritorno di Asamoah potrebbe essere un regalo di fine anno. Romulo è tanto che non gioca, ma la settimana prossima tornerà qui. Marrone è rientrato in gruppo, come De Ceglie.
Од изјавава на Алегри пред мечот со Емполи,го очекуваат да се врати ваљда на крајов од сезонава,т.е во последните неколку кола.Прашање и во каква форма ќе биде Асамоа,така да не ме чуди и воопшто да не заигра сезонава

He is back... :kruna::kruna::kruna::kruna::kruna::kruna:

11136651_580516175385350_8516482802802819638_n.jpg

^
Мислев дека и овој пенал ќе го промаши, ама се испадна добро на крај... не му идеше оваа сезона со ударите од белата точка

Сега го гледам распоредот до крај во Серија А, и многу тешки натпревари се пред нас...

Лацио - Дома
Торино - Гости (Сеедно)
Фиорентина - Дома
Сампдорија - Гости

Каљари - Дома
Интер - Гости
Наполи - Дома

Верона - Гости

Многу тешки натпревари, и не верувам дека сите ќе ги добиеме... среќа имаме 12 бода предност, па може да ја осигураме титулата пред натпреварите со Интер/Наполи. Рачунајте дека играме ЛШ, а тоа значи дополнителен напор за играчите, па можно е и некоиси дополнителни повреди да се појават кај ростерот. И да сака Алегри, ќе неможе многу да го ротира тимот, дека последниве натпревари ни се катастрофа.

da gi dobieme lacio kaljari i verona i 100% ni e titulata zagarantirana[DOUBLEPOST=1429182255][/DOUBLEPOST]односно да го добиеме Лацио ќе отидеме на +15 така да после само уште 1 победа ќе ни треба..

Да го добиеме, ама ако се понашаат као со Парма и ако мислат поише на Монако, курац. А и со победа би биле +13 пошо очекувам Рома да ја тепа Аталанта.

Јас само на Монако мислам за среда како навивач.. со Лацио ќе играме нерешено у страшна форма се а ние ќе се штедиме за среда , Торино ќе го добиеме и тоа е тоа.. не ме занима Сериа А до крајот на сезоната, премногу голема предност имаме незнам зошт вадите па и распоред со кој играме... мислиш мртва трка се води...

Абе сите натпревари треба да ги добиеме, што зборувате. И да не ни требаат бодови, играчите ќе играат полесно без притисок и треба лесно да се приведе сезоната кон крај.

Таа со Лацио ми мириса на нерешено, али ќе видиме во сабота белким ќе победиме.

Со Лацио ќе биде доста тежок натпревар, но мора да се мисли на победа. Најверојатно ќе се штеди сила, но не смее да се размислува поинаку. Да беше гостински терен во ред, но домашен терен, мора да се оди на победа. Јуве има екипа за да се бори на два фронта подеднакво, така да, нема да биди лошо ако се победи Лацио :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom