Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
TuttoJuveMK @JuveNMKD · 46m46 minutes ago
Официјално #Trezeguet е амбасадор на #Juve во #Кина.

TuttoJuveMK @JuveNMKD · 24m24 minutes ago
#Osvaldo утре ќе има состанок со челниците на #Inter, #Juve го чека исходот од состанокот.

На прашањето за Италијанската лига, Ето одговори :
TuttoJuveMK @JuveNMKD · 2h2 hours ago
#Eто - Јуве го сметаат на ниво на одличните и големите Европски клубови се што му треба е само да почни да победува повторно.

Sve je gotovo,Andrès Felipe Tello je novi fudbaler Juventusa! U narednim satima se ocekuje da se transfer ozvanici.Mladi Kolumbijac (1996) igra na poziciji centralnog veznog.Dolazi iz Kolumbijskog prvoligasa Envigada.

Иначе не се замарајте зимава со Заза маза пошо Серија А е 99% ваша а ЛШ најверојатно 1/4финале е максимумот но според мене најважно за вас е летово Јуве да настапи попаметно од било кога на трансфер пазарот ако сака некој посериозен успех во Европа понатака.

Едноставно е и се зависи од тоа колку се способни да му извадат максимум на Погба.

Псж.Челзи,Реал,Сити,Јунајтед сите се у игра и сите тешка кешарица држат + играчи што би го однеле Јуве чекор понапред.
Приоритет за Јуве треба да е класа напаѓач + кеш.

Кавани,Перси,Фалкао би требало да се достапни а со кешот да се докупат лев бек и уште нешто ситно.
Ако успеат Верати+Кавани и да ги измузат ПСЖ тогаш профи.

Од неутрална точка гледано Јуве многу лесно може да биде у многу поволна ситуација за успеси у Европа ама Марота и компанија треба многу сериозно да поработат.

Не бе, таков си е човекот, еве и на тренинг на Милан...

Знам, се шалев. Имам читано дека Алегри на неговите тренинзи има позитивна атмосфера и дека не е многу строг, да бара воена дисциплина.

Едит.
Мароне не ги поминал лекарските во Кордоба.

Почнал да се дрогира Мароне,ради депресија... не играше ич,греота у пм хахаах

75QeVW4.jpg

:pos:

Позната е причината зошто мароне не ги поминал прегледите?

Или можеби Рубинко :D Па сторари да биде трет со тоа што наредна година во пензија да иде :D. Иначе не би сакал Сторари да си отиде фацка ми е чоекот заедно со пепе :).

Многу е јак Сторари за да седи на клупа. Реално прва постава материјал е, и бољи од поише од пола први голмани во Италија.

сторари колку само јак голман е!
еден од поомилените фаци ми е што се свртеле во милан последниве години
значи дечкото е еден од најпотценетите играчи на светско ниво
подобар рефлекс од него ретко кој голман има

дури и штета за него што отиде во јуве... можеше комотно да биде прв голман во пола од серија а.... на пример у рома би бил прв голман со сигурност (ете дури и у еден од најдобрите тимови во италија)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom