Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
JuventusNewsMK ‏@JuveNMKD now
Младиот #PolLirola денес потпиша за #Juve. Lirola доаѓа од #Espanyol игра на позицијата десен бек. Трансферот изнесуваше 700.000e.

Еве го младичот што ќе шета низ Болоња, Сасуоло и Манфредонија :icon_mrgr:

Pol-Lirola-480x330.jpg

:pos: Пола тим ќе го пратиме у МЛС како сме тргнале, Пирло, Мората и Лихт готово капарисани, Џовинко веќе потпиша ... :popce:

JuventusNewsMK ‏@JuveNMKD 3m3 minutes ago
Агентот на #Pogba #Raiola е повторно присутен во #Vinovo.[DOUBLEPOST=1421770230][/DOUBLEPOST]
JuventusNewsMK ‏@JuveNMKD 3m3 minutes ago
Денес во #Vinovo #Pogba пристигнал облечен елегантно во одело со амблемот на #Juve точно пред да пристигне неговиот агент.
JuventusNewsMK ‏@JuveNMKD 3m0 minutes ago
#Lippi - Верувам дека #Juve треба да го продаде #Pogba и да ги искористи парите на подобрување на остатокот на тимот.

Последно уредено:
Ова твитеров на ЈувентусМК е?
Не :)
Ќе бил сменет во TuttojuveMK поради забуни

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 27s27 seconds ago
#Republica - Агентот на #Sturaro притиска за трансфер во #Juve. Јуве ќе треба да плати еден вид на оштета од 2 милиони доколку тоа се случи.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 7m7 minutes ago
#LaStampa- 2 гола во 3 утакмици како АМ, сигнал дека можеби #Allegri го пронајде својот плејмејкер во #Pereyra.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 7m7 minutes ago
#GdS: И оваа сезона продолжува тешката ситуација за Италијанските Стадиуми во поглед на продажба на карти и фанови, само Јувентус е исклучок

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 1m1 minute ago
Агентот на #Tevez - Ќе зборуваме со #Juventus за договорот на #Tevez наредната година.

Последно уредено:
Читав сабајле при продажба на Погба се споменуваат три играчи - Родригез од Волфсбург,Иско трапма со Погба плус да ни доплатат и Кавани ин фронт,денес имаше изјава дека демек е среќен во ПСЖ но во фудбалот никогаш ништо не се знае.Ете ти паметно потрошени пари

Иско Маркизио Видал

Коман/Берарди Кавани/Ѕаѕа Тевез/Мората​

Трезеге ја заврши кариерата. Се очекува да пристигне во Торино каде што ќе имал состанок со управата за да стане член од истата..:aplauz:
amarcord-trezeguet-voleva-la-roma-ma-capello-fece-un-favore-alla-juve.jpg

:love:
WTF? Заврши сезоната во Ѓуптинистан или нешто повреда?

Патем, типот некако не ми делува како материјал за во управа. Повеќе како маскота на клубот би го зел ама ништо повеќе.

И покрај тоа што има поголеми легенди од него во таа генерација, Алекс, Недвед, Џиџи, мене отсекогаш ми остана во сеќавање како најомилен играч, никогаш нема да ги заборавам неговите радувања после головите, она вртењето со глава, а ги имаше многу богами, класа 9ка класична каква што сега ретко има по Европа и светот.

Се надевам ќе го гледаме на трибини покрај Недвед. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom