Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
На тимот на Алегри му тргна со повредите ако се сеќавате во Милан едно време што се вика немаа доволно играчи во ростер...сомнителна ми е таа екипа на Алегри сепак да се надеваме дека ова е само случајност...

Повредава не е здобиена на тренинг, туку на ТИМ трофео... мислам дека знам за кој момент стануваше збор.

Копачине маваа ко да играат финале во ЛШ,а не 45 минути од факиниг Тим Трофео :cautious:

Баш ради вакви повреди,на вакви мочани купчиња кои се играат на недела дена пред почетокот на Серија А,треба да се игра со втор состав или со младинци.

Ќе биди интересно да се види Јувентус со нов тренер, без Пирло и се надевам со нова формација. Исто како нова екипа да гледаме.

Не си ги кажвате желбите за во ЛШ? :) Jaс би со Арсенал или Ливерпул да се пробаме, ама не ми се верва дека ќе се паднат. Од последен шешир ги сакам Марибор или Лудогорец нормално.
Се' ми се чини пак со Реал ќе се падниме

Не си ги кажвате желбите за во ЛШ? :) Jaс би со Арсенал или Ливерпул да се пробаме, ама не ми се верва дека ќе се паднат. Од последен шешир ги сакам Марибор или Лудогорец нормално.
Се' ми се чини пак со Реал ќе се падниме
Јас сум за Реал или Баерн. Баерн за да им вратиме од пред 2 години, а Реал ми е желба пак да ги плеснеме две утакмици како оние пред 6 години кога ги мочаше Капитано.
Другите шешири немам некоја желба.

Ич не би се бунел на некоја порастеретена група за разлика од предходните 2 години.
Бенфика, Јуве,Леверкузен и Малме :D

Јас би сакал квалитетни екипи, да се челичиме :D може желбата од Мамба,поготово Баерн многу ми се одвратни,ќе уживам плескајќи ги:love: .Се сложувам со Лео Бони дека ќе биде интересно да се гледа овај Јувентус, мене ме фаќа малку трема ,некоја несигурност...да речам претпазливост, али сум оптимист и би трбало да биде се во ред:) . Денот по утрото се познава

Му ја земаа седмицата на CAROT!!! :place: Копилиња :mad:

BwIgj5OIUAE_tjr.jpg:large
[DOUBLEPOST=1409237818][/DOUBLEPOST]Еве и на Англиски, да разберат сите за CAROT!!!

Arturo Vidal told his Juventus team-mates he's staying at the club. He's not moving anywhere. Bye bye Man Utd. http://sandrosabatini.com/2014/08/28/vidal-ai-compagni-resto-alla-juve/…

Vidal ai compagni: “Resto alla Juve”
Il centrocampista cileno rassicura tutti sul suo futuro: "Non vado più via" Sandro Sabatini-Sky :coffee:

Sky: "Vidal questa mattina NON si è allenato con il resto della squadra. Ancora problemi con il ginocchio ... :cautious:

Менез го повреди на Пирло.

Видал ни е повреден, па најверојатно Ромуло ќе игра прва постава.

Јас сум повеќе за Погба-Маркизио-Асамоа да биде тројката во средина против Киево во Сабота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom