Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу сум скептик околу ова со Фалкао... Што се однесува до Монако, може да се среди некако работата за исплаќање на рати, но проблемот е платата на играчот. Фалкао зема 12 милиони по сезона, а ние најмногу што можиме да понудиме е 6-7 милиони годишно. Реал и Арсенал можат во секој момент да му ја дадат посакуваната сума

Премногу сум скептик околу ова со Фалкао... Што се однесува до Монако, може да се среди некако работата за исплаќање на рати, но проблемот е платата на играчот. Фалкао зема 12 милиони по сезона, а ние најмногу што можиме да понудиме е 6-7 милиони годишно. Реал и Арсенал можат во секој момент да му ја дадат посакуваната сума
Секаде пишува дека Реал е фаворит за Фалкао. Желбата на играчот ќе биде пресудна за тоа каде ќе игра. Позајмицата, најверојатно ќе се движи од 8-11 милиони евра за една година, со право на откуп за дополнителни 20 милиони.

На Фалкао му одговара да замине во тим каде ќе добие повеќе простор за игра.

Е ај размисли кој ќе му биде конкуренција во Реал ако отиде таму :coffee:
Јас напишав само како му одговара најмногу на Фалкао. А, за тоа каде каква е конкуренцијата, и каде му одговара, нека му ја мисли тој.:D

Легенди се "Еден е Манчестер Јунајтед"... кои глупости ги имаат пишувано во групата, мислам дека и тие самите не се свесни. Па и нивните фанови што ја лајкнале групата не се ништо поарни :LOL: Памтам еднаш започнаа расправија за тоа што информации се ставаат во групата, и ги гледаш повеќето коментари беа во стилот на "не сакаме релевантни информации/вести, туку сакаме шпекулации" :ROFLMAO:.
Еве ова за Видал им е најновото од нивните многубројни бисери (види го и линкот што го постирале :'))

И сериозно, уште правите муабет за Фалкао? :cautious:[DOUBLEPOST=1409206695][/DOUBLEPOST]

Па и овие ГДС кои легенди се... Јунајтед сеуште немаат пратено официјална понуда за CAROT, овие пишуваат дека се спрема втора офанзива :pos:
Седи мирен не јади многу гомна оти ќе направат скриншот од постов и ќе те објават во групата, како @goodlife_filipsis :sneaky::icon_mrgr:

Ајде утре нека ни се падне Лудогорец, па да имаме можност да го гледаме Јуве :)
А да ни се падне Лудогорец во група и Јувентус да ти дојде во Скопје,е тоа е врвот линк :свиркам:.Се ежам од самата помисла да се случи вакво сценарио :vozbud:
Па и овие ГДС кои легенди се... Јунајтед сеуште немаат пратено официјална понуда за CAROT, овие пишуваат дека се спрема втора офанзива :pos:
Што се чудиш и ти ГДС се весник од Милано,секој трансфер период кога има некоја шпекулација за играч на Јуве да си иде од клубот,први известуваат за тоа,а најчесто и си измислуваат работи.Нема да ме чуди утре да објават дека поминал и лекарски прегледи во Манчестер :D

News напиша:
Juventus will gain a minimum of ~€53m for just participating in the CL.(That is if we dont make it past the groups)

If we make quarters again like in 2012-13 season,i think we'll be among the highest earning teams in the CL,once again.

Ново име за нападот на Јуве, Герман Денис...
Како и секоја година приказната, се почнува од Агуеро, Ван Перси, Фалкао и на крај доаѓа Бориело, Бентнер и Денис.
Полека се враќаме во реалноста. :D

Според последните информации што доаѓаат од чизмата Пирло ке паузира 30 дена -.- поради повреда која ја заработи во тим трофејот

На тимот на Алегри му тргна со повредите ако се сеќавате во Милан едно време што се вика немаа доволно играчи во ростер...сомнителна ми е таа екипа на Алегри сепак да се надеваме дека ова е само случајност...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom