Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе, ај постирајте информации само од Скај Италија и Џанлука Ди Марцио.... баталете ги тие МонБлановци, Килиманџаровци, Апенини и Шар Планини[DOUBLEPOST=1409150820][/DOUBLEPOST]

Значи уште ни понуда немаат доставено
Ама се заинтересирани и може да шлупнат +50м. :sneaky:

Ова сеа ја да зеам да отворам Твитер фудбалски трансфери и да ги гаѓам на тепка, па ако погодам некој и мене ќе ме сметаат за релевантен, а? :D
Kaсно е сега, требаше од почеток на трансфер период да трубиш Видал на доктор, Видал со дрес, Видал ваму Видал таму, и ако евентуално си замини, ти ќе беше прв што објави на твитер. Кој ГДМ, кој Зулијани :D

Ако не грешам, и ЏДМ и Марота у неколку наврати изјавиа дека нема никаква понуда пратено за него, мада тоа е повише формалност .

Ова сеа ја да зеам да отворам Твитер фудбалски трансфери и да ги гаѓам на тепка, па ако погодам некој и мене ќе ме сметаат за релевантен, а? :D

Почни од сега за Погба за евентуален трансфер во Реал или ПСЖ идното лето (y)

Ако не грешам, и ЏДМ и Марота у неколку наврати изјавиа дека нема никаква понуда пратено за него,

Мислев на агентот, дека оваа е најнова изјава во врска со Видал...

Кога Јувентус има шитнато клучен играч,поготово на 2-3 дена пред почеток на првенство?Глава ставам и 100 милиона да понудат Јунајтед ќе биде одбиена понудата.Го пропуштија возот.Не сме ни Арсенал ние,ни Рома.

Vidal's agent confirms that MUFC had come forward to sign Vidal during World Cup but after the WC Mufc haven't contacted him - SKY Italia

:sneaky:

Мислев на агентот, дека оваа е најнова изјава во врска со Видал...

Vidals agent: There are no offers for Arturo #Vidal - [Sky Italia][DOUBLEPOST=1409153535][/DOUBLEPOST]Глеј го Коста егеецот бе :rolleyes:

Manolas: «Per la Roma ho detto no alla Juve»

Ај некој тука нека најде профил од жената на Видал по социјалниве мрежи. инстаграм/фб/твитер.

Името и е Maria Teresa Matus, и колку што видов нема ни ФБ ни Твитер... среќно во потрагата :drk::icon_mrgr:

Кристинчето е само мое :love:

Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal,Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, Vidal,:vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, Vidal,:vozbud:Vidal,Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal,Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal,Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal,Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal,Vidal,Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,Vidal,Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal, :vozbud:Vidal, Vidal,:vozbud: Vidal, Vidal, :vozbud:

:facepalm:

Juventus have announced that the situation of Arturo Vidal has not changed & there're no offers for the Chilean midfielder. [SKY]
Ако се договорат понудата е само формалност,али прашањето е дали ќе идат на ризик да го продадат сега на 5 дена до крајот на трансфер пазарот и само неколку дена до почетокот на Серија А и што играчи би се донеле со тие пари за овој краток временски период.Ако се продаде сега,при евентуален неуспех на клубот први на удар од навивачите ќе биде управата ради овој потег.
Затоа мислам дека нема да си ставаат здрава нога во трње,али никад се знае,свашта можат да се десат за овие 5 дена.

На манчестеровци најпаметно би им било да си го вратат Ферги и да му дадат да владее како тој севернокореецот доживотно (се гледа дека еден без друг неможат),а не да ни џамкаат по царот цело лето...,па живци ни искинаа :D

Ама се заинтересирани и може да шлупнат +50м. :sneaky:

Шлупнуваат веќе 2 месеци +50м:icon_lol:[DOUBLEPOST=1409168219][/DOUBLEPOST]
Agent: 'No Zenit, Guarin wants Juve'

Uno di noi,им го кочи трансферот пазарот на Интер:LOL:[DOUBLEPOST=1409168319][/DOUBLEPOST]
Ај некој тука нека најде профил од жената на Видал по социјалниве мрежи. инстаграм/фб/твитер.

И нејзе ли ќе манијачете?:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom