Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
омфг :ROFLMAO: , абе Сладоледу ти кажав отвори Википедија уште кај Чичарито, Базби бил првиот што освоил ЛШ со англиски клуб, Фергусон тогаш трето одделение бил :icon_lol:
од 19 титули што ги имате од 91ва навака 12 или 13 (не ми текнува баш) сте освоиле .. На самиот врв сте од вашето постоење од 1878 ? јас не би рекол така ...[DOUBLEPOST=1408277351][/DOUBLEPOST]и те молам не ми го спомнувај Чичарито, и нема потреба Вики да отворам за такво дрвце ..

Последно уредено:
Фа куп и Којмунити се на ниво на Италијанскиот куп и Суперкупот. Значи тебе овие титули како навивач на Јувентус ништо не ти значат?
За посликовито да ти објаснам колку ми значи купот и суперкупот.
Прво Кога ќе ги видам Белтраме, Спиназола и остали кога играат покрај џомбите како Мота, Падоин Џовинко и остали со време си спремам доза лексилиумчиња и дијазепамчиња за да не ме стегни срцето кога испаѓаат во четврт или полу (2-3 фаза од натпреварувањето за Јуве).
Вервам колку тешко му е и на Ањели ова тешко натпреварување шо го нема освоено 15тина години.
Уште потешко ми паѓа, кога ќе го видам пикадото на конкурентски дрес како Лацио, Наполи,...Знајш в срце ме стега и една година не го гледам тој клуб.

Не зборам за митропа,кпк и остали. Ако видиш кај Евертон го имам и него клаено.
FA куп, Комјунити шит, Черити шит, шо ти знам друго купче во Англија ти е иста приказна. И нема смисла да копам за нив.
Е сега ако сакаш да разбериш шо ти зборам ќе разбериш ако не твое право.

Најстарото фудбалско натпреварување на светот (Фа куп) го множиш со нула ? Добар си, добар.

Најстарото фудбалско натпреварување на светот (Фа куп) го множиш со нула ? Добар си, добар.
:) Јас добар, ок. Исто и Виган се добри. Вервам дека го освоија против максимално мотивирани противници.

А да, ми се бендиса логиката. Викаш најстаро натрпреварување. Значи Премиер лига е таа што треба да ја множам со нула оти некои си 20 години постои така?[DOUBLEPOST=1408279346][/DOUBLEPOST]
Ти ебам фан клубот коа два дена се збори се околу Манчестер, него ли за Јуве.
Е ова мислење веќе вреди. Муабетот за манчестер очигледно ескалира.
Во знак на поддршка ја прекинвам дискусијата околу Јунајтед.

Последно уредено:
Ozbilno be, epten e off topic muabetot, mozite vo temata za premier liga da pisite

некој правеше на темата на Сериа А дека мора да се поправи макетинг политиката на клубовите од сериа а ? а засшто мислисте дека јуве одеше на 2 неделна турнеа ? низ автралиско азиска турнеа ?

некој правеше на темата на Сериа А дека мора да се поправи макетинг политиката на клубовите од сериа а ? а засшто мислисте дека јуве одеше на 2 неделна турнеа ? низ автралиско азиска турнеа ?
За да лапнеме 5 милиони :D

Јас. :)

Така е, далеку сме позади англиските и шпанските клубови во тој поглед. Колку што знам ова е прва ваква турнеја на клубов, и дефинитивно е за пофалба, иако одамна требаше да се направи. Пак ќе кажам, така се прават пари, НЕ со продавање на играчи, НЕ со штедење, туку со привлекување на нови навивачи, продавање дресови итн итн.[DOUBLEPOST=1408282211][/DOUBLEPOST]Абе луѓе, кој бил тој младинец вчера што стартувал за нас? Јас уклучив второ полувреме и мислев дека Маркисио стартувал, после гледам на сликата на првите единаесет некој непозната фаца. o_O
Како играше? Гледам по фбво одма се запалиле по него, новиот Каморанези ау :LOL:

Последно уредено:
Витале ваљда,другиве не ги запамтив баш:)
ја чекам да ги видам Коман Лавот Тевез во 4-3-3:noze:
Џовинко се здиви последниве пријателски,кога имаш конкуренција друго е,ипак мислам Коман ќе му го земе местото.
За Пепе не знам што да мислам,тешко е да се врати во старата форма,може да го пушта од време на време.

Се на се,нападот изгледа доста интересно,да не заборавиме дека ги имаме и Габиадини и Берарди.

За сите што не се задоволни :D

b8iub.jpg
b8isn.jpg
b8irg.jpg
b8ivi.jpg

Во мое време Станкович не можеше да игра за Јуве :icon_lol:
Во мое време Де Агостино не сакаше да игра за Јуве:facepalm:
Во мое време Поулсен дојде на местото на Чаби Алонсо во Јуве:cuc:
Во мое време Ван Перси бараше куќа во Торино....

Кај ме потсети за Де Агостино:oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom