Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

code-06.gif

Абе знам дека дојде (иако не сакам да верувам), муабетот ми беше Такинарди контра реакција, Недвед исто, некаде како да прочитав и за Песото, три битни фигури во клубот се ‘контра‘ новиот плус односот со Пирло.Нов, стар, Алергри сеедно...се мислам за атмосферата во клубот.

Последно уредено:
Абе знам дека дојде (иако не сакам да верувам), муабетот ми беше Такинарди контра реакција, Недвед исто, некаде како да прочитав и за Песото, три битни фигури во клубот се ‘контра‘ новиот плус односот со Пирло.Нов, стар, Алергри сеедно...се мислам за атмосферата во клубот.
готово се разбираме и ние фановите сме против некои го бранат али ипак да оставиме да си работа работата Алегри .. кје видиме од 31 август на каде се движат патиштата

^И јас мислам дека се гласини.
Недвед е на многу висока позиција во клубот а и како доскорешен играч и соиграч на некои играчи во тимот мислам дека ги поврзува играчите со "шефовите".
Или пак можеби има некоја внатрешна борба за превласт што не верувам.:icon_mrgr:

Според последните информации што ги читам на туттојуве и на фан страната на ди марцио Алваро Мората утре накасно до сабота ке биде играч на јувентус :icon_lol:BENVENUTO ALVARO

Такинарди, напротив, рече дека Конте одбра многу лош момент за да си замине од Јуве. Ако сакал да замине требало тоа да го стори уште на крајот од минатата сезона, и дека нешто не му било во ред уште кога Јуве само преку твитер објави дека Конте останува.На тутојуве ја имаше изјавата слободно можеш да си ја побараш.

Недвед контрареакција? Дојде време во Италија со сомнеж да се земаат вестите од големите медиумски корпорации, а веруваш во некое си сајтче кое си билда кликови за повеќе реклами?Странава се ми се чини дека е жолт печат, така да исто како вицотека да читаш, нормално доколку очекуваш објективност од медиумот. А плус тоа, Недвед е во БОРДОТ на Директори на Јувентус, тој е десна рака на Ањели во тимот, и доколку има забелешки СИГУРНО нема преку медиуми да ги упатува. Туку лично и персонално на Ањели и Марота.[DOUBLEPOST=1405639871][/DOUBLEPOST]Уште една изјава на Моџи за Алегри, за весникот Либеро:

Juventus, Moggi is the hand behind the hiring of Allegri?

„Massimiliano Allegri is the choice that was made's. Not the best option among a few, but the best it can be," said Big Luciano, who then explains the choice made by the company: "With the team in retreat, we needed a quick and Allegri is was the best choice."said Moggi.

"Allegri is not only a great technician, is a solid man, polite, a strong personality but not nevrotizza the environment, a coach who does not interfere in the choices of society "

Последно уредено:
Имам некое добро чуство конечно за ова со Алегри не знам зошто ама мислам дека ни намига европа :)[DOUBLEPOST=1405655671][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Od mnogute glupavi spekulacii i nastani izbegnuvam internet i zolta stampa denovive. Istoto vi go preporacuvam i vam bidejki site mozni formacii, igraci koi navodno gi bara Strategot najverovatno se obicni mediumski obidi da se otkrie nesto od noviot juventus, a nie znaeme od prethodnite leta deka recisi nisto od predvidenoto ne izleguva.

Dva informacii imam samo validni. Prvata e od Di Marzio i site ja ocekuvame,a toa e deka Morata e pred finaliziranje na dogovorot.

Vtorata informacija mi ja kaza eden drugar sto naviva za Chelsea od spored nego validen izvor, a toa e deka Chelsea podgotvuva 70 milioni evra za Pogba i toa deneska. Dokolku ova eventualno e tocno togas interesno ke bide da se razgleda.

Od mnogute glupavi spekulacii i nastani izbegnuvam internet i zolta stampa denovive. Istoto vi go preporacuvam i vam bidejki site mozni formacii, igraci koi navodno gi bara Strategot najverovatno se obicni mediumski obidi da se otkrie nesto od noviot juventus, a nie znaeme od prethodnite leta deka recisi nisto od predvidenoto ne izleguva.

Dva informacii imam samo validni. Prvata e od Di Marzio i site ja ocekuvame,a toa e deka Morata e pred finaliziranje na dogovorot.

Vtorata informacija mi ja kaza eden drugar sto naviva za Chelsea od spored nego validen izvor, a toa e deka Chelsea podgotvuva 70 milioni evra za Pogba i toa deneska. Dokolku ova eventualno e tocno togas interesno ke bide da se razgleda.
75 Милиони и од некни тестираат терен и реакција на Јуве, така да денес или понеделник ќе пуштат понуда или формално ќе прашаат иако сумата само се шпекулира :)[DOUBLEPOST=1405659792][/DOUBLEPOST]Нека ги лупнат сите пари што ги имаат и што планираа да ги дадат на Итурбе, нека ги потрошат на Куадрадо :D

Вчера имале состанок Алегри и Пирло. Ги средиле односите, и сега се е чисто меѓу нив. Тоа го пишува Газета Дело Спорт.

Tuttosport: "Juve su Jovetic! Marotta lo vuole in prestito con riscatto a 20-25 mln.

Тутоспорт пишува дека Јувентус веќе стапил во контакт со Сити за Јоветич, за позајмица. Понудата на Јуве е позајмица и со право на откуп од околу 20-25 милиони. Сити, наводно се сложиле, но сакале да му се исплатат одпрво 5 милиони за позајмицата, па ако Јуве се одлучи да го купи само да доплати.

Вчера имале состанок Алегри и Пирло. Ги средиле односите, и сега се е чисто меѓу нив. Тоа го пишува Газета Дело Спорт.

Tuttosport: "Juve su Jovetic! Marotta lo vuole in prestito con riscatto a 20-25 mln.

Тутоспорт пишува дека Јувентус веќе стапил во контакт со Сити за Јоветич, за позајмица. Понудата на Јуве е позајмица и со право на откуп од околу 20-25 милиони. Сити, наводно се сложиле, но сакале да му се исплатат одпрво 5 милиони за позајмицата, па ако Јуве се одлучи да го купи само да доплати.
јас нигде не начекав за состанокот Алегри Пирло бидејки Пирло сеуште е на одмор околу Јоветич исто така во клаузуаата на фиорентина и сити пишува дека има Анти Јуве дека не смее да оди во Јуве а било кој друг клуб во италија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom