Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се мислам дека вторава формација ке ја преферират не ми излгеда евра играч за 3 5 2 ама ајде да го пробаме
Асамоа би бил резервата и плус уште едниот кој го бара алегри да го купат како плејмејкер плус бара треквартиста. Јас погба го гледам поќе како АМСи немаат везе формацииве. Азамоа сигурно нема да биде изоставен, баш напротив, мислам дека во кој било формација ќе биде прв избор за лево, глупост ќе биде ако не е.
А Видал сигурно нема да игра 10ка, прво зошто нема да биде толку ефикасен како поназад, а друго зошто нема да има ниедна асална резерва на клупа ако играат и Погба и Маркисио заедно со Пирло и Видал.
Евра до пред Манчестер играше на таа позиција, како во формацијата.се мислам дека вторава формација ке ја преферират не ми излгеда евра играч за 3 5 2 ама ајде да го пробаме
нешто како back winger ? е ако е така фрос не би требало да биде проблем ќе видиме што ке се десиЕвра до пред Манчестер играше на таа позиција, како во формацијата.
Да. Ама Ширеа ми го зема зборот, Евра не е сега доволно брз и снажен како порано да трча цело време напред назад и да игра среда/недела. А тешко да му забраниш само да дреме позади зошто тој е офанзивен играч. Затоа и ми е чудно што го сакате (како клуб, сега како фанови, не знам)нешто како back winger ? е ако е така фрос не би требало да биде проблем ќе видиме што ке се деси![]()
Шушкање, као демек...
![]()
Евра беше една од жебите на сега веке поранешниот тренер на Јувентус Антонио Конте па дури сега и на новиов, Макс Алегри. Едно е сигурно ја мислам не чека тешка мисија пред се нов тренер нови стандарди па и уште некои играчи си заминаа можно е да си одат и дргуи додека да дојдат нови и додека се уходаат на новите принципи на работа. Истото се случи со утд од Шампиони на Англија паднавте доста ниско не се ситам како фан на Јувентус на Утд. Туку укажувам на можните последици кои можат да се десат во моментов а баш прее го гледав преставувањето на ЛВГ толку смирено си изјауваше па дури и пишав на од утд темана провери.[DOUBLEPOST=1405612532][/DOUBLEPOST]Да. Ама Ширеа ми го зема зборот, Евра не е сега доволно брз и снажен како порано да трча цело време напред назад и да игра среда/недела. Затоа и ми е чудно што го сакате (како клуб, сега како фанови, не знам)![]()
да да на нет кrужи цело време али останува да видиме кои се трансфер целите на Алегри додуша ги видовме е сега колку е спремен самиот клуб да му ги исполни би напоменал и нешто друго тоа дека ако Конте имал цврст став околку доведување на нови играчи а клубот не му ги исполнил а му ги исполни на Макс, сметам дека уште во мај работата е закашкана и ескалира дури во вторникот или па да да ни имаат нас мачкано очи дека Конте има останато во мај а тој уствари да го има напуштено тимот и само онака да се појавува формално на првиот ден од тренинг сесијата ама пак од друга страна .. се виде каков беше целиот напотен насолзени очи можеби се приватни работи како што напомена и Марота вчера никој не знаеме што точно се десило.Шушкање, као демек...
![]()