Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
20zeh55.jpg

http://fcjuventustorino.blogspot.co...t/dtdFQ+(Juventus++Blog)&utm_content=FaceBook

Си немаат везе формацииве. Азамоа сигурно нема да биде изоставен, баш напротив, мислам дека во кој било формација ќе биде прв избор за лево, глупост ќе биде ако не е.
А Видал сигурно нема да игра 10ка, прво зошто нема да биде толку ефикасен како поназад, а друго зошто нема да има ниедна асална резерва на клупа ако играат и Погба и Маркисио заедно со Пирло и Видал.

Си немаат везе формацииве. Азамоа сигурно нема да биде изоставен, баш напротив, мислам дека во кој било формација ќе биде прв избор за лево, глупост ќе биде ако не е.
А Видал сигурно нема да игра 10ка, прво зошто нема да биде толку ефикасен како поназад, а друго зошто нема да има ниедна асална резерва на клупа ако играат и Погба и Маркисио заедно со Пирло и Видал.
Асамоа би бил резервата и плус уште едниот кој го бара алегри да го купат како плејмејкер плус бара треквартиста. Јас погба го гледам поќе како АМ

се мислам дека вторава формација ке ја преферират не ми излгеда евра играч за 3 5 2 ама ајде да го пробаме
Евра до пред Манчестер играше на таа позиција, како во формацијата.

Евра до пред Манчестер играше на таа позиција, како во формацијата.
нешто како back winger ? е ако е така фрос не би требало да биде проблем ќе видиме што ке се деси :D

Еј да не се заебаваме, Евра има 33 години, додека да заврши сезоната ќе наполни 34, ќе ни цркне на пола терен ако цело време трча напред-назад... доволно е да си седи како бекче и нека има постојани уфрлања напред одвреме-навреме

нешто како back winger ? е ако е така фрос не би требало да биде проблем ќе видиме што ке се деси :D
Да. Ама Ширеа ми го зема зборот, Евра не е сега доволно брз и снажен како порано да трча цело време напред назад и да игра среда/недела. А тешко да му забраниш само да дреме позади зошто тој е офанзивен играч. Затоа и ми е чудно што го сакате (како клуб, сега како фанови, не знам) :)

Шушкање, као демек...

913885df73e9a68e7e9497f4204ef01f.jpg

Тешко ова, посебен акцент ставам на одбраната... нема место за Бонучи, Барѕаљи, Касерес, Огбона... а има место за Астори, Абате, Савиќ :facepalm:. Прашање е дали еден од овие тројца што ги набројав ќе дојдат

Да. Ама Ширеа ми го зема зборот, Евра не е сега доволно брз и снажен како порано да трча цело време напред назад и да игра среда/недела. Затоа и ми е чудно што го сакате (како клуб, сега како фанови, не знам) :)
Евра беше една од жебите на сега веке поранешниот тренер на Јувентус Антонио Конте па дури сега и на новиов, Макс Алегри. Едно е сигурно ја мислам не чека тешка мисија пред се нов тренер нови стандарди па и уште некои играчи си заминаа можно е да си одат и дргуи додека да дојдат нови и додека се уходаат на новите принципи на работа. Истото се случи со утд од Шампиони на Англија паднавте доста ниско не се ситам како фан на Јувентус на Утд. Туку укажувам на можните последици кои можат да се десат во моментов а баш прее го гледав преставувањето на ЛВГ толку смирено си изјауваше па дури и пишав на од утд темана провери.[DOUBLEPOST=1405612532][/DOUBLEPOST]
Шушкање, као демек...

913885df73e9a68e7e9497f4204ef01f.jpg
да да на нет кrужи цело време али останува да видиме кои се трансфер целите на Алегри додуша ги видовме е сега колку е спремен самиот клуб да му ги исполни би напоменал и нешто друго тоа дека ако Конте имал цврст став околку доведување на нови играчи а клубот не му ги исполнил а му ги исполни на Макс, сметам дека уште во мај работата е закашкана и ескалира дури во вторникот или па да да ни имаат нас мачкано очи дека Конте има останато во мај а тој уствари да го има напуштено тимот и само онака да се појавува формално на првиот ден од тренинг сесијата ама пак од друга страна .. се виде каков беше целиот напотен насолзени очи можеби се приватни работи како што напомена и Марота вчера никој не знаеме што точно се десило.

Последно уредено:
Алегри побарал 2 играча еден напаѓач кој можи да прави се и еден плејмејкер кој би играл зад напаѓачите или на средина што значи одиме 4-3-1-2 според мене и плус евра кај да е ќе потпиши. Алегри побара за во напад еден од Јоветич/Ламела/Лавеци и за среден ред еден од Кандрева/Пасторе и Снајдер.

Ако земиме Ламела/Јоветич/Лавеци + Снајдер/Пасторе/Кандрева му раскинвам на женска ми и официјално на фб во врска со Алегри ќе бидам.

10544381_690804617660582_246305346251693492_n.jpg

Ме густа :love:

Кваљарела е на медицински прегледи во Торино... со среќа нека му е на човекот, да не беше повредата од пред 3 години, сигурен сум дека повеќе ќе дадеше за тимот. Јас лично ќе го памтам по кавгата со Алесио, единствената црна дамка на Фабио во црно-белиот дрес. Нека му е со среќа во новиот клуб, и дајбоже никогаш да не го најде патот до мрежата кога ќе игра со нас :pipi:

Полека едно се желбите друго е реалноста,агентот на Пасторе изјави дека ќе остане во ПСЖ,Јоветиќ исто така ќе остане мислам,за Кандрева Лотито бара многу кеш,не е сеа дека дојде нов тренер и сите играчи ќе ги зимаме,Санјдер би бил добра и изводлива опција.

Тие што викаа дека Конте си отишол ради трансферите,како сега Јуве се поврзува со сите овие играчи?од кај им се оние инсајдерски информации па да знаат сигурно дека Конте си отишол ради тоа?па се збореше дека Јуве ќе потроши 50 мил. за Итурбе и Мората па морале да го шитнат Видал,еве Итурбе не го земавме,сега која им е теоријата?:) значи ако имаме пари за Итурбе и Мората имаме и за други играчи а нас не ни требаат многу играчи,Евра и Мората ги земавме,ни фали уште плеј или крилен напаѓач плус ги шитнавме Вучко,Ква и уште некои.

Се зборува дека Погба ќе биде треквартиста.

Последно уредено:
Според Ди Марцио утре треба да се финишира договорот т.е и подследните детали за Алваро Мората Линк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom