Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
4-2-3-1, 4-3-3 ги сака највише изглеа една од овие формации ке имаме

4-3-3 ја играше по желба на Берлускони задњата сезона..
Он игра 4-3-1-2, али пошто имаше црнци дебили у тим као Мунтари и Боатенг кои се филмаа дека се крила, и Ел Шарави како втор шпиц и ван мен шоута на Ибра формацијата изгледаше као 4-2-3-1 !!

Ја мислим дека ќе игра со Љоренте и Тевез со плејмејкерот што ќе го бара позади нив ( штета Кака отиде у Орландо :icon_lol:)
И позади плејмејкерот 2 црнци да трчаат и еден белец да тепа људи као Ван Бомел некој, еден црнец имате Погба, уште еден ќе купите, рецимо Микел од кој ќе ви замине Видал, и тој белецот ќе биде Маркизио најверојатно или ќе го бара Паломбо да му го купите :icon_lol:, забрајте го Пирло :pos:

Уште една информација излезе дека Конте си отишол поради стрес и немотивираност и дека цел овој циркуз бил однапред договорен од Конте и управата

Зошто би договориле нешто што може да ја уништи цела мотивација кај играчите ?o_O

Уште една информација излезе дека Конте си отишол поради стрес и немотивираност и дека цел овој циркуз бил однапред договорен од Конте и управата
Три години во Јуве и ги исцрпил сите мотиви o_O А за стресот, секое тренерско столче има доза на стресни моменти. Мислам дека вистинските мотиви за оставката на Конте тешко дека ќе ја дознаеме, ќе си слушаме само улични муабети

4-3-3 ја играше по желба на Берлускони задњата сезона..
Он игра 4-3-1-2, али пошто имаше црнци дебили у тим као Мунтари и Боатенг кои се филмаа дека се крила, и Ел Шарави како втор шпиц и ван мен шоута на Ибра формацијата изгледаше као 4-2-3-1 !!

Ја мислим дека ќе игра со Љоренте и Тевез со плејмејкерот што ќе го бара позади нив ( штета Кака отиде у Орландо :icon_lol:)
И позади плејмејкерот 2 црнци да трчаат и еден белец да тепа људи као Ван Бомел некој, еден црнец имате Погба, уште еден ќе купите, рецимо Микел од кој ќе ви замине Видал, и тој белецот ќе биде Маркизио најверојатно или ќе го бара Паломбо да му го купите :icon_lol:, забрајте го Пирло :pos:

Па ако веќе игра со 4-3-1-2 може да го игра и Пирло,како што го играше Анчелоти во неговата 4-3-1-2 формација
41660_A_C__Milan.jpg

Фан сум на Јуве,али овој состав на Милан беше перверзии

Баш ми е мило за Итурбе, ако морав да бирам каде да иде, а да не биде тоа Јуве, супер што е Рома.
Се надевам ќе се покаже одлично и во Серија А и во ЛШ, страшен потенцијал лежи во дечково.

Па ако веќе игра со 4-3-1-2 може да го игра и Пирло,како што го играше Анчелоти во неговата 4-3-1-2 формација

Фан сум на Јуве,али овој состав на Милан беше перверзии

Тоа е целата работа, не го зедовте Анчелоти, го зедовте Алегри... Од него и очекуваа да ја игра формацијата на Карлето, али тоа е некоја си сасвим друга 4-3-1-2, без deep-lying playmaker, него класичен деструктивец, и двајца бокс ту бокс играчи, по можност црнци :icon_lol:
Затоа и Пирло си отиде од Милан...

Стам го обожавав, али по мерак ми беа утакмиците кога играа Неста и Малдини централни а лево Сержињо...
Сержињо беше добар лев бек, прашај ги навијачите на Бајерн :icon_lol:[DOUBLEPOST=1405556965][/DOUBLEPOST]
Баш ми е мило за Итурбе, ако морав да бирам каде да иде, а да не биде тоа Јуве, супер што е Рома.
Се надевам ќе се покаже одлично и во Серија А и во ЛШ, страшен потенцијал лежи во дечково.

Ja па обратно мислим, дека ептен му се погоди сезоната ( као на цела Верона), Лука Тони се изнададе голови куров ми, тој Ромуло или како и да беше у Фиорентина беше цреп, вамо ораше..
Типот немоеше у Порто да фати место, тим кој што важи за екипа која нема промашено талент, и екипа која дава милион шанси да успееш као млад играч и да напраеш добар трансфер, па и у Аргентина го вратија и тамо се испосра...
А додуша и у Верона ако му ги видиш статистикете 8 гола и 4 асистенции не е ништо посебно.. Еј крило е, а има 4 асистенции, Мунтари имаше 6 асистенции и 5 гола лани...
Памтиш Ночерино кога даде кај нас 10 гола и 7-8 асистенции, е такво нешто ми седи играчов...
Сакам млади и талентирани играчи, и сакав да дојде у Милан, можда ќе го биде, али детево не вреди појќе од 10-12 милиони, а не црни ебани 30

За поечток добро е не поврзуваат со Лавеци, Јоветич, Пасторе, Кандрева сите ги сакам како играчи ама најпоќе Јове, Лавеци па после нив Кандрева. Тоа е разлиакта Конте го сакаше Итурбе изгледа отпоќе и Мората. А овај ги сака Лавеци и Јове. Како и да е Мората и Евра пристигаат викендов

Баш читав вчера, демек Алегри МОРА да го игра Пирло во билокоја формација... така му наредиле одозгора, ама се разбира ова се само трачеви. Едино нешто позитивно од доаѓањево на Морбидниов е тоа што мислам неможе да си бира свои помошници во тимот, остануваат Карера, Алесио и другите помошни тренери во тимот, што е до некаде добро... да точно е ќе се осети одсуството на Конте, ама верувам дека овие двајца ќе направат се што е во нивна моќ тоа да не се осети многу во атмосверата во клубот.

Друго мило ми е што почнаа да не поврзуваат одма со посериозни имиња, значи Марота сепак не чека многу пак да појде во акција... Кандрева, Пасторе, Јоветиќ, Лавеци се имиња што премногу ми одговараат, ма да за вториот сум малце скептичен дека веќе 2-3 години незнам како игра во ПСЖ.

Многу е важно овој трансФер период да го задржиме Видал, па ако сака тоа нека е последното нешто што ќе го стори Марота во клубов. После изјавата вчера на Бепе, за тоа дека се слушнал со Артуро, и состанокот со дел од навивачите со челниците на клубот, некако сум оптимист дека Видал ќе остане кај нас, ама ај времето ќе покаже дали овој лажел или не. Дај ако можете пишете кога ни се првите пријателски средби во Индонезија и Австралија, чисто онака да знаеме кога ќе почне уништувањево на тимот од Морбидниов :rolleyes::icon_mrgr:

@Mr.47 Дај кажи му на тоа педерчето нека направи нов профил на форумов, пропадна фан клубов без неговите мислења...

Едино нешто позитивно од доаѓањево на Морбидниов е тоа што мислам неможе да си бира свои помошници во тимот, остануваат Карера, Алесио и другите помошни тренери во тимот, што е до некаде добро... да точно е ќе се осети одсуството на Конте, ама верувам дека овие двајца ќе направат се што е во нивна моќ тоа да не се осети многу во атмосверата во клубот.

Алегри уште вчера одма по назначувањето избра помошници. Од тимот на Конте останува само тренерот на голманите.
gianlucadimarzio.com напиша:
Allegri is Juventus’ new coach: he put pen-to-paper, here’s his staff

Massimiliano Allegri is Juventus’ new coach: he has put pen-to-paper. They settled the final details. He signed a two-year contract with €2M wages plus bonuses related to the team goals. He has also decided his staff. His lead assistant will be Marco Landucci, who worked with him at Cagliari and was the goalkeeping coach at Milan when they won Scudetto. Conte’s goalkeeping coach Claudio Filippi will stay. Among the new collaborators there will also be Simone Folletti, the former Milan’s athletic trainer.

TuttoSport - Changing Market Strategies, now looking for a playmaker. Like Lamela, options Sneijder and Pastore, from Italy the Bianconeri aim Pereyra, Candreva and Ljajic.

Дечки, полека, не верувајте многу... премногу шпекулации, шират само негативност.

Малце касно палам ама сепак да си го кажам мислењето за шпекулациите за Погба и Челзи. Ако стварно нуди 75 милиони (вероватно шпекулација ама кад би било) , одлична понуда е таја и ќе треба да се прифати. Пошто реално, ако предходно постоеше некоја надеж дека би продолжил договор под водство на Конте, сега и таја изумре. Не би требало да прај проблем Погба до крај на договор, ама за продолжвање тешко та работа. А 75 милиони се супер понуда да се дај дури можи да се извади нешто од него, па со тие пари да му се дојсат асални засилувања на Алегри и да видиме шо ќе биди со него

Последно уредено:
Чекај сеа,што формација уствари тера овој деформираниов?како ќе ги вклопиме овие у тим?
Како што напоменав вчера. Сега Јувентус ќе го поврзат со секој можен играч, така да, сеуште нема седнато Алегри со Управава па да се договорат кој како ќе го бараат. Медиумите сами си прават листи имиња, и си лицитираат. Ниту Марота не ги знае имињата кои ќе ги бара Алегри, камоли медиумиве. Ќе видиме следниве денови.

Ариго Саки - Конте МОРА да биде тренер на Италијанската репрезентација.

Агентот на Видал е во Италија. Се шпекулира дека Јунајтед ја зголемиле понудата за Видал.

Moggi: "Juve fans, you can stay calm: Allegri is the right man. Conte very good, but it is not a Pope ... No problem with Evra-Pirlo"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom