Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги заборавајте и парите од Матри што треба Милан да ни ги даде :icon_mrgr:. Сега треба да ни дадат 4 и идната година уште 4 милиони

арно оние ретардите од Милан го избркаа Пирло,та ни Јуве ни Италија ќе се видеше овие неколку години :tapp:

ете ерата на Барса заврши привремено би рекол,но школата им работи турбо и младите нон стоп се на работ на првата постава и се форсираат им се дава шанса пред странците да се докажуваат........за некоја година пак несопирливи ќе бидат на европско ниво

кај Јуве ни оддалеку таков ветер и клима не се осеќаат :unsure:
Пирло сам си отиде не беше избркан...

Пирло сам си отиде не беше избркан...
ma nemoj, na Pirlo ne mu bese prodolzen dogovorot mislejki deka estarec i deka e potrosen materijal,fan klubot na AC Milan vriese deka im bilo skurceno od negovite bezvezni dolgi balon pasovi,deka ne trcal dovolno bla bla..........

ma nemoj, na Pirlo ne mu bese prodolzen dogovorot mislejki deka estarec i deka e potrosen materijal,fan klubot na AC Milan vriese deka im bilo skurceno od negovite bezvezni dolgi balon pasovi,deka ne trcal dovolno bla bla..........
ова е 1000 пати кажано ама ај па ќе кажан...на пирло му беше понуден нов договор но со помала плата со оглед на тоа што скоро 2 години во милан играше лошо...Пирло го одби тоа сакаше нов предизвик дека веќе се што можеше да се освои освои со милан и Јуве му понудија најдобри услови и си прифати ...тоа е тоа...на никој начин не беше избркан..

ова е 1000 пати кажано ама ај па ќе кажан...на пирло му беше понуден нов договор но со помала плата со оглед на тоа што скоро 2 години во милан играше лошо...Пирло го одби тоа сакаше нов предизвик дека веќе се што можеше да се освои освои со милан и Јуве му понудија најдобри услови и си прифати ...тоа е тоа...на никој начин не беше избркан..
ха,слаби игри........на Милан му се случуваше бродолом,а директно на Пирло се фрлаше вина демек стар бил,неупотреблив,прочитана книга,читни таму во фан клуб немаше ден да не се плука по легендата,Милан не дека немаше пари да понуди тогаш ами сакаше да се ослободи од него.........им врати на перфектен начин,Јуве вратен на шампионски патеки,Милан заталка во свемирот.........

Еве сега и по Пато тргнал Јувентус, уште еден отфрлен од Милан. :eek: :confused: :unsure: :D

Еве сега и по Пато тргнал Јувентус, уште еден отфрлен од Милан. :eek: :confused: :unsure: :D
Кај да е Кака ќе го побараме, Ѕидорф ќе го кандисаме да игра пак и можеби Шевчернко и ќе атакуваме на ЛШ :D

Симоне Заза е целосно играч на Сасуоло, но Јуве кога сака може да го откупи целосно за 7,5 милиони, платени на три години. Сасуоло плати 3,8 милиони за неговите 50%. Ова е редок случај во Италија на ваков начин да постигнуваат договори меѓусебно клубовите со т.н. buy out clause, што е доста практикувана во Шпанија, а мислам дека е далеку подобра од ко-сопственоста.

Сасуоло ќе треба да плати 7-8 мил за преостанатите 50% на три рати.Јувентус има привилегирано право , за 13-15 мил во било кое време да го врати назад.

Иначе и Мароне останува во Сасуоло.

Кај да е Кака ќе го побараме, Ѕидорф ќе го кандисаме да игра пак и можеби Шевчернко и ќе атакуваме на ЛШ :D

Мене само не ми е јасно како решил Конте да тргне по некого кој е лигав, Пато нема карактер на шампион. Тој не е борец! Затоа и не супеа никогаш да го валоризира талентот. Башка повредите... Но, и неговите долги отсуства се поради неговата глава. Тој никогаш не се врати фит. Па го праќаа каде не, едно време некои доктори велеа дека и за повредите проблемот му бил во главата?! :eek:

Го имаш Имобиле при рака и тргнуваш по Пато?!?!?!?!?!?! :confused: :eek: Па макар Пато бил и на сто позајмици (и ако го продаваат целиот напад освен Тевез, парите не би требало да се проблем)... А тука и Габиадини, многу интересен играч, башка може да игра и на крило, мислам дека многу често играше како десно крило во Сампдорија. Ги спомнувам овие двајца затоа што над нив Јуве има(ше) 50%. Овие двајца сега се многу подобар избор од Пато.

Дали ако го донесеме Пато, Барбара Берлускони ќе навива за нас?!?!

:unsure:

Може и друг ефект да има. Ја фаќа љубомора, сака да му се освети и инвестира во Милан, за Пато со Јуве да не види никаков успех! :P :D

Може и друг ефект да има. Ја фаќа љубомора, сака да му се освети и инвестира во Милан, за Пато со Јуве да не види никаков успех! :P :D

И така Сериа А стасна конкурентна лига. :D

Чекајте малце другари. Значи Заза е целосно во сопственост на Сасуоло, а за Берарди и Мароне е продолжена ко-сопственоста. А со Габиадини? Исто и за него? Нели тој требаше да се врати во Јуве?

Според Ди Марцио и Тутоспорт Јуве го обезбедиле потписот на Коман,иако изгледа нема да има официјална потврда наскоро.

Тутоспорт искочија со информација дека Коман потпишал договор до 2018 каде ќе зима по 400 000 по сезона.За него биле заинтересирани и Арсенал,Рома,Ман Сити,Јунајтед и Баерн Минхен.

Мене само не ми е јасно како решил Конте да тргне по некого кој е лигав, Пато нема карактер на шампион. Тој не е борец! Затоа и не супеа никогаш да го валоризира талентот. Башка повредите... Но, и неговите долги отсуства се поради неговата глава. Тој никогаш не се врати фит. Па го праќаа каде не, едно време некои доктори велеа дека и за повредите проблемот му бил во главата?! :eek:

Го имаш Имобиле при рака и тргнуваш по Пато?!?!?!?!?!?! :confused: :eek: Па макар Пато бил и на сто позајмици (и ако го продаваат целиот напад освен Тевез, парите не би требало да се проблем)... А тука и Габиадини, многу интересен играч, башка може да игра и на крило, мислам дека многу често играше како десно крило во Сампдорија. Ги спомнувам овие двајца затоа што над нив Јуве има(ше) 50%. Овие двајца сега се многу подобар избор од Пато.
Габи ќе биди играчиште и ќе си ја чукаме глата Сампдорија не го даваше назад и сеуште е 50%-50% проблемот со Имобиле беше тоа што тој не сакаше да игра за Јувентус, изгорен беше за Наполи поради тоа што е Наполитанец а и не се вклопва никако во плановите на Конте.

Не се секирам ако е некој играч лигав сигурен сум дека Конте можи да го извади максимумот од Пато, али...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom