Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Среќа Љоренте уште не е пензиониран... :cool:[DOUBLEPOST=1401735214][/DOUBLEPOST]На Виери помила му е едната сезона помината во Јувентус, одколку оние 6-7 поминати во Интер :icon_lol:

Секако кога за една сезона во Јуве освои повеќе одколку за 6 во Интер. И плус таму го шпионираа.

Добродојдов

Дечки нов сум, очигледно е, ве читам едно 2,3 месеци можда и се решив да вмешам прсти и јас, се надевам 1 Јувентино + нема да шкоди. :)

Форца Јуве ! :ROFLMAO:

Добродојдов

Дечки нов сум, очигледно е, ве читам едно 2,3 месеци можда и се решив да вмешам прсти и јас, се надевам 1 Јувентино + нема да шкоди. :)

Добре ни дојде :) пишувај почесто и да знаеш дека
-Јуве се местачи
-Триесет и две титули ако славиш ќе добиеш поклон дигитрон од другарчињата од фан клуб Интер :LOL:
- Јуве ја брука Италија во Европа а во серија а е прв поради слаба конкуренција:confused:
Good Luck

Добродојдов

Добредојде и од мене, се надевам во што повеќе дискусии ќе ни се вклучиш. :)

Нема повеќе што да додадам, МојоРисин ти ги кажа the basics, што треба да ги знаеш како ''оче наш" на форумов. :D

Добродојдов

ДајБоже да му бидеш конкуренција на @Mondonico :icon_lol:
Гледај не запаѓај многу во дискусии/кавги со Интерашите и Миланезите, дека верувај ми многу се лоши вака кога се во криза. Биди примерен и не провоцирај во други Фан Клубови

Welcome (y)

Кога не биле во криза? :D Инаку ќе се обидувам да пишувам на фан клубов што почесто, нема да имам многу време почнујем со работа, прво лето по 23 години а да не сум слободен... дури чудно ми е ПОЧНУЈЕМ СО РАБОТА :vozbud:

Се надевам ќе се дружиме повеќе, ќе дадам се од себе !

Кога не биле во криза? :D Инаку ќе се обидувам да пишувам на фан клубов што почесто, нема да имам многу време почнујем со работа, прво лето по 23 години а да не сум слободен... дури чудно ми е ПОЧНУЈЕМ СО РАБОТА :vozbud:

А за колку пари дојде во клубов, се ценкаше Марота и за тебе или од младинска школа си:D Ам џаст кидинг имаш добар пречек од постариве членови добро си информиран и цепаме fino alla fine forza juve

Селфи на легендите од денешниов хуманитарен меч против Реал :cool:
BpJSgVRIgAApvrQ.jpg:large

BpJSfj5IgAMbCVU.jpg:large

Ако си администрација повеќе од Ширеа и Мондонико ќе пишуваш.:icon_lol:

Чекај... мислиш на Пепе -__-
Со што заслужил човекот да му го продолжат договорот? Последниве две години заборавив како изгледа
Главната задача на Пепе е одржување на тимскиот морал :)

Интересно е што сите коментирате за Имобиле како бил арогантен, не сакал во Јуве, се радувал на головите постигнати против нас, а ниеднаш не сте се ставиле во негова кожа да размислите зошто воопшто го правел тоа. Истото важи и за Џовинко и за нивните изјави.

Извини, ама да бидам јас надежен фудбалер и да ме праќаат од позајмица на позајмица во Чезена, Пескара, Емполи, Серија б, ц, д1, нема баш да ми биде сеедно. Поготово што задњиве 8 години поминаа еден грст фудбалери што ништо повеќе не заслужуваа да го носат дресот на Јуве.

Јас како навивач на Јуве сфаќам дека тимот е поголем од секој играч, ама мислам дека не е во ред цело време да се каменува некој играч зошто кажал еден лош збор за тимот, а да не се помисли тимот дали нешто згрешил.
ПОГОТОВО што некои од тие изјави се дадени во времето на претходната управа, која вие толку многу сакате да ја критикувате заради лоши потези, НЕЛИ.
Држи вода и твојава констатација со младиве играчи, но според мене има и друга страна на ситуацијата на Имобиле конкретно:

Ако Имобиле не е задоволен од однесувањето на Управата на Јуве кон него, тогаш може да им ја соопшти нив, си има начини, ако не оди, а ако толку го „сака“ клубов, јавно нека истапи.

Тоа не го оправдува после постигнатиот гол против Јуве да се радува како да освоил титула од Лига на Шампиони, да се качува на тараби да провоцира навивачи, зошто навивачите не го даваа на позајмица, туку Управата. Ако не ја почитува Управата, тогаш нека го почитува барем клубот, навивачите.[DOUBLEPOST=1401784136][/DOUBLEPOST]
ЧИРО ФЕРАРА :cuc::cuc:

Последно уредено:
Држи вода и твојава констатација со младиве играчи, но според мене има и друга страна на ситуацијата на Имобиле конкретно:

Ако Имобиле не е задоволен од однесувањето на Управата на Јуве кон него, тогаш може да им ја соопшти нив, си има начини, ако не оди, а ако толку го „сака“ клубов, јавно нека истапи.

Тоа не го оправдува после постигнатиот гол против Јуве да се радува како да освоил титула од Лига на Шампиони, да се качува на тараби да провоцира навивачи, зошто навивачите не го даваа на позајмица, туку Управата. Ако не ја почитува Управата, тогаш нека го почитува барем клубот, навивачите.

Јас тоа цело време му го зборам, значи никакво почитување не покажа кон клубот, ај да речеме може да ги пцуе и Ањели, Марота, Конте итн... ама зошто тоа да го прави пред камерите, и да ми изиграва мајмун на натпреварите против нас. Оди таму продади го, никој не е поголем од клубот, уште 1000 други Имобилевци ќе најдеме, он не е ниту прв, а ниту последен. Толку не дискутирам веќе на оваа тема, дека почна да ме замара[DOUBLEPOST=1401785760][/DOUBLEPOST]
10424234_910876312272932_3164442357727667707_n.jpg

Последно уредено:
Главната задача на Пепе е одржување на тимскиот морал :)

Тоа не го оправдува после постигнатиот гол против Јуве да се радува како да освоил титула од Лига на Шампиони, да се качува на тараби да провоцира навивачи, зошто навивачите не го даваа на позајмица, туку Управата. Ако не ја почитува Управата, тогаш нека го почитува барем клубот, навивачите.[DOUBLEPOST=1401784136][/DOUBLEPOST]
ЧИРО ФЕРАРА :cuc::cuc:
Пак ќе кажам, јас не го бранам, ниту па го оправдувам.

Точно е дека има поцивилизирани начини да се покаже незадоволство, ама едноставно кога ти ќе осетиш дека клубот тебе не те ебава два посто, незнам колку ќе можеш да се воздржиш во офредени ситуации кога проработува адреналин.
Чист пример, неповрзан со ова, е кога Конте излезе пред камера по гаќи кога освоивме титула во 2001или кога и да беше и кога изиграваше пијандура. Мене искрено тоа ми изгледаше многу невкусно, али сигурно дека неможам да му замерам ништо пошто се дешавало во таква ситуација.

Едноставно колку и да изгледаше тоа невкусно, непоборен факт е дека тие ''лудории'' на Имобиле му помогнаа во тоа клубот многу лесно да се откаже од него и МНОГУ ВЕРОЈАТНО да си ја спаси кариерата.и

Човекот поради кој навивам за Јувентус, најдобриот на сите времиња
307fba8daf571890bb49635aed834679-36646-1401739203.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom