Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дали добивате ненадејна желба за брак? :icon_lol:

19.08.lepotica-juventus3.jpg

19.08.lepotica-juventus1.jpg

ммм поќе желба за секс :D

Прегледај го приврзокот 73551
Човекот кој ги затна сите кои до лани зборуваа дека појма нема и дека не треба да игра во Јувентус. Играчиште според мене кој од натпревар во натпревар е се подобар и подобар, уште и Пирло почнува да ни го менува со ацистенциите, а и доста борбен и сигурен во одбрана и голем Јувентино (y)

Не Маркизио не Киелини овај е следниот Капитен.

патем овие секогаш имале чотка голмани
http://www.sportski.mk/vo-shpanija-sigurni-kasiljas-se-dogovori-so-milan

Тевез е спремен за утакмицата за со Галатарасарај !
--- надополнето: 30 септември 2013 во 22:11 ---
Тевез е спремен за утакмицата за со Галатарасарај !

Прегледај го приврзокот 73551
Човекот кој ги затна сите кои до лани зборуваа дека појма нема и дека не треба да игра во Јувентус. Играчиште според мене кој од натпревар во натпревар е се подобар и подобар, уште и Пирло почнува да ни го менува со ацистенциите, а и доста борбен и сигурен во одбрана и голем Јувентино (y)

фала за убавите зборови.:love:

Најверојатните состави за утре:

8f2feecf8f22b014a9d178700b90beac.jpg

Не чека тешка утакмица. Манчини е одличен кога се во прашање паркирањата на автобуси пред својот гол, а со оглед на тоа што немаше премногу време да работи на организација на играта, очекувам токму тоа да го направи.

Очекувам тврд натпревар кој ќе го доминираме. Реализацијата мора да биде на повисоко ниво од минативе натпревари, мора шансите да ги претвораме во голови. Формацијата е најдобрата што може да ја извадиме во моментов, така да очекувам момците озбилно да си ја сватат работата. Не знам каква е состојбата со Тевез, се надевам не го ризикува Конте и дека навистина се е во ред со неговиот зглоб. Не сакам да го изгубиме за подолго време најдобриот напаѓач во тимот поради еден натпревар. Ваљда Конте знае што прави...

Среќен роденден Мирко, секоја утакмица гол да шеташ. :cuc:
Juve3_1705863a.jpg

Јас од сликата на Вучиниќ ќе исповратев

bth_trollface.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom