Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како и да е мислам дека Љоренте иако не е најподготвен, појак е од Кваљарела и треба да му се даде шанса. Па не за џабе го земавме пи*ка му матер
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Напротив, јас би рекол дека баш за џабе го земавме, не плативме ништо.![]()
Пепе пак се повредил?
Изгледа ќе отсуствува некојси 3 недели.Многу го ценам ко играч Пепе и едвај чекав да се врати,али повредиве тотално го уништија.Не знам што прави на тренинг за вака лесно да се повредува.Ја пропушти цела сезона поради повреда,исто и подготвителниве натпревари и сеа кога требаше конечно да се врати во тимот,пак се повреди
.
Ќе беше право засилување за тимов,али со повредиве и неиграњето повеќе од година дена,прашање е дали ќе биде и 5% од оној стариот Пепе кога ќе се врати во тимот(ако воопшто се опорави),плус веќе има и 30 години.Конте на неколку наврати изјави дека 4-3-3 без Пепе не може да игра,така да во Јануари или во Јуни ќе треба да се мисли и за ангажирање на некој крилен напаѓач
Сладоледџија дај бе не ми го кради Марота во потписот...![]()
Според последните претпоставки најверојатно ке почне со Тевез-Кваљарела .
Барселона биле убедени дека во Јануари ке го добијат Љоренте на позајмица .
Не сакам да верувам во ова но со ангажирање на уште еден напагач како што се спомнува тополата од Анжи може да направат некоја глупост .