Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Хм, што е со возраста на Фалкао? Не сум во тек..

Па излеа мамел за годините ... наводно од кај што учел основно училиште имале документ кога се запишал фалкао и дека бил за 2 години постар ...

Па излеа мамел за годините ... наводно од кај што учел основно училиште имале документ кога се запишал фалкао и дека бил за 2 години постар ...

Кога ќе се сетам на случајот со Лусиано, кој не само што лажел за возраста туку и за името :pos:. Мислам дека измисленото име му беше Ериберто :icon_lol:

Кога ќе се сетам на случајот со Лусиано, кој не само што лажел за возраста туку и за името :pos:. Мислам дека измисленото име му беше Ериберто :icon_lol:

хахах и јас се сеќавам на тој случај кае сеа Сладоледџија да видиме што ке речит во слусачот со фалкао ...пошо гледам мн му е меѓу омилените играчи..

Еве потврда и од Фудбал Италија дека Јувентус најмногу заработил од учеството во ЛШ

Во наредните неколку дена се очекува Бјамбјани да пристигне кај нас.

И што по ѓаволите разговарате за Фалкао во фан клубов?
--- надополнето: 23 јули 2013 во 20:28 ---
Еве ви линкови

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=212114&part=sports

Овој бизнис со лажење на годините е повеке присутен во Африка каде за да се продадат за подобра цена се лаже со годините .Имено со едно истражување дознато е дека Обафели Мартинс (го знаеме кога настапуваше за Интер ) дека бил постар 4 години од реалните хахахах .

Најслаба оцена по првите 45 минути според мене- Тевез
Шансата на Љоренте-туфффф :)
Исла делува подобрено

Ночерино за момент си помисли дека е Пирло. :(

Колку ладнокрвно Тевез го изведе пеналот (y)

Il capitano :cuc:

Абе Падоин, од авион се виде дека ке утне..:tapp:
Не ја гледав, слабо Љоренте и Тевез а? :unsure:

Абе Падоин, од авион се виде дека ке утне..:tapp:

Тешка беше да ја погоди Љоренте онаа што ја пооди пречката затрчан беше и беше скоро од мртов агол, Тевез не беше толку лош ама ни сјајен се гледа дека уште се навикнува на движењето на тимот. Исла беше мн добар добри пасој даде и овај пат по чудо некое нафрли се точно =)

Љоренте утна зицер, ама беше од нафрлена топка, и беше во пад кога ја шутираше. Излезе на пола полувреме кога ја лупна главата со Антонини.
За Тевез стварно слабо одигра, ама јас ќе му дадам уште многу шанси, сепак ова му е прв натпревар во Италија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom