Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема ли некаде инфо со каков состав ќе настапуваме утре или пак некој да не го знае распоредот? Како се играше 45мин и ако нема победник пенали. Не сум видел први кои ќе играат...
Од 20:45 Јуве-Милан, па после Јуве-Сасуло и на крај Милан-Сасуло, така барем пишува нa flashscore. А за правилата мислам дека беше победа во регуларен дел 3 бода, победа на пенали 2 бода и пораз на пенали 1 бод, ако по 45-те минути е нерешено одма се шутираат пенали![]()
Нема ли некаде инфо со каков состав ќе настапуваме утре или пак некој да не го знае распоредот?
Се шпекулира, на Тутојуве мислам дека беше, дека Исла, Асамоа и Огбона се сигурни стартери на првиот натпревар.Нема ли некаде инфо со каков состав ќе настапуваме утре или пак некој да не го знае распоредот? Како се играше 45мин и ако нема победник пенали. Не сум видел први кои ќе играат...
Едит: Абе знаете што читам, сериозно било ова со Мирко стварно има шанси да си замине во август, не е повеќе untouchable. Истото важи и за Де Чеље кој најверојатно нема да остане во Јуве...
Се шпекулира, на Тутојуве мислам дека беше, дека Исла, Асамоа и Огбона се сигурни стартери на првиот натпревар.
Конте бил задоволен од формата на Исла и веројатно ќе му дадел шанса на пријателскиве да види како ќе се покажи.
Коа ќе го прочитам Јувентус или го посетам овој фан клуб, се потсетувам на убавите моменти кои ги поминав како детенце ( од околу 10тина години). На школо машките се поделивме во две екипи... и си рековме ај да одлучиме која екипа ќе бидиме.
И јас бев во екипата којшто беше Јувентус, а противниците беа Реал Мадрид. Исто така како играч бев споредуван со Трезеге.![]()
Епа пред 10 години се одигра натпреваров... добар избор си направил. На последниот гол секогаш се ежам... од голот, од коментаторите, од публиката
Вечерва останува да видиме како ќе се снајде новото напаѓачко дуо... нивниот прв посериозен тест