Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Според Џанлука Ди Марцио. спортскиот директор на Норвич вчера бил во Италија, и понудил 10 мил. за Кваљарела, која Јувентус експресно ја одбил. линк

Жал ми стана за Норвич, жими се. Ај сваќам да ги дупиш тимовите како Јунатед, Сити, Челзи, Ливерпул... да им извлечеш што повеќе пари, ама тоа да го правиш на факинг Норвич е богами... треба да си малце чукнат во главата...

beppe_marotta_mercato.jpg

:pos:

Жал ми стана за Норвич, жими се.
Сега ќе видиш како идат со зајачана понуда 12 мил.

dJnMTFH.jpg

Сигурно има намирисано дека се многу заинтересирани за да го ангажираат, па затоа ја тестира нивната моќ :)

Сега ќе видиш како идат со зајачана понуда 12 мил.

Сигурно има намирисано дека се многу заинтересирани за да го ангажираат, па затоа ја тестира нивната моќ :)

Кај ги наоѓаш сликиве жити се? :icon_lol:

Кај ги наоѓаш сликиве жити се? :icon_lol:
На Гугл ја најдов :)

Инаку, за Мело сеуште не било официјално.И покрај тоа што вчера пишуваше дека официјално Мело е нов играч на Галатасарај, денеска Football-italia пишува дека Галатасарај го барале пак на позајмица. Ако не можат да го продадат, нека го дадат таму, барем ќе заштедат 3 милиони за платата што би ја земал ако не појди никаде.
--- надополнето: 17 јули 2013 во 13:49 ---
Марко Тронкети Провера, инаку еден од кумовите заедно со Морати на `фарсополи`, е осуден на 1 година и 8 месеци затвор, поради шпионажа :) И тоа за досиеја кои му стигнале од Тавароли, истиот човек што беше вплеткан во фарсополи . Правдата е бавна и слепа, ама стигнува секогаш на крајот.

Ќе има ли некои стримчиња од денешната утакмица во 17.00 ?

La prima uscita stagionale della Juve e' con il 3-5-2
Storari
Motta Ogbonna Garcia Tena
Lichtsteiner Vidal Rossi Asa De Ceglie
Tevez Llorente

Љоренте добар дриплинг имал бе :cool: ама и приемот на топката не му е лош. Мота се поправил малце добар е денеска...Лих нема сила во него изморен е до максимум:pos:

Тевез многу потсеќа на Вучиниќ по карактер, го нема цел натпревар и на крај ќе ја реши некако. Од Љоренте сум задоволен, знае да се отвори и е опасен при воздушни дуели, се гледа дека нема многу натпревари во последно време ама Конте ќе го среди тоа.

Ештон > Р. Карлос

Мн немотивирни ми се Тевез и пола од тимот. М.Мотта како CB пак напрај глупости назад ама како RWB изигра доста добро изненадва го натрча Лихт, ПДЧ има уба партија исто ама да не заборајем играме против тим од 3-4та лига.

Гледајте сеа Матри шо ке прај :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom