Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ја искрено не видов голот да ни виси.Свесно им се даде малку поседот на топката , пошо они така незнаат што да прават не видов никаква игра од нив , освен класичен острвоски центарсутеви и брутално физичка игра. Сите нафрланја одбраната ги чистеше навреме , така да одигравме една малтене перфектно тактичка утакмица .
Конте си ја завршил домашната (y)
Во право си да, незнаат што да прават со топката, затоа тие неколку шанси што ги имаа во кои Буфон и дружина беа гледачи беа сите од прекини ми се чини...Инаку еве и Конте излезе со изјава дека им дал инструкции на Маркисио и Видал дека мора да одат понапред за да ги повлечат одбранбените со нив, бидејки било опасно да седат толку повлечени.
Тренеров на Селтик се жали на судењето :facepalm:...Тие сите силеџии од прв до последен ги испочукаа нашиве, па уште се жали:eek:

Trebashe na kraj Vidal da si zeme zholt karton , vaka kojznae vo Torino mozhe lesno da dobie zholt i nema da igraa posle vo 1/4.

Sea ushte malku ni se vraka Kielini , Asamoah e OK za Roma vo Sabota... Isto taka i Pepe treba da se vrati za 1-2 nedeli .

Super e (y)

Trebashe na kraj Vidal da si zeme zholt karton , vaka kojznae vo Torino mozhe lesno da dobie zholt i nema da igraa posle vo 1/4.

Sea ushte malku ni se vraka Kielini , Asamoah e OK za Roma vo Sabota... Isto taka i Pepe treba da se bide OK za 1-2 nedeli..

Super e (y)

Пепе е веќе ОК одамна ама не е 100% match fit, Киелини и тој исто како Пепе. Не би се секирал за Видал сигурен сум дека Погба/Падоин ке игра во Торино и дека ке одмараат некои играчи, но секако не треба да потцениме.

Со ваква игра на Матри и Вучинич како тандем тешко дека некој би се наметнал моментално.

Sea ushte malku ni se vraka Kielini , Asamoah e OK za Roma vo Sabota... Isto taka i Pepe treba da se bide OK za 1-2 nedeli..

Super e (y)

Којзнае дали воопшто ќе игра Видал во Торино ,при еден ваков резултат

Kога сме веќе кај тоа, Падоин беше одличен каков притисок направи за 2та гола на левата страна беше неверојатно.
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 00:52 ---
imm.JPG

Kога сме веќе кај тоа, Падоин беше одличен каков притисок направи за 2та гола на левата страна беше неверојатно.
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 00:52 ---
imm.JPG
Полека но сигурно се повеќе сум убеден дека ја заслужува оваа бројка после АДП :D

Полека но сигурно се повеќе сум убеден дека ја заслужува оваа бројка после АДП :D

Клипче кое го направив одамна 0:2 има битен момент што кажува доволно​

Знаев дека Конте тактички го дупеше цела утакмица тренеров на Селтик.Му ја препушти играта ги измори цело полувреме и после ги докрајчи.Кој вика дека Конте е само добар мотиватор..Човекот е гениј според мене и најдоброто од него допрва доаѓа после ваквата игра се повеќе сум сигурен дека можеме да стигнеме доста далеку во ЛШ.
И да Пелусо денеска премногу ме изненади така се игра со муда,а да беше де чеље колку само ќутек ќе изедеше :( и чатпат некоја асистенција за играчиве на селтик ќе си напраше...
Одбраната иако без Киелини одигра перфектен меч,Барѕаљи е нешто неверојатно...Немам зборови најискрено каков одбранбен играч имаме во тимов...Касерес одигра маестрална партија,исто така и Видал(ми беше смешен на крајот кога сакаше немерно жолт да добие и не му успеваше :pos:).Пирло и Вучинич беа маркирани поготово Пирло, играчиве на селтик стварно коњи биле упм.
Како и да е ман оф д'меч се разбира идниот капитен на Јуве Клаудио Маркисио,кога е најпотребно он е тука.Голче и асистенција мераци..
Се надевам идниот натпревар да не се повреди никој против косачиве, и да ни се падне Псж за наредната фаза..

Дечки ај прво честито победа :D Сите играа феноменално вечерва али мене Матри ме фасцинираше.Човеков последниве неколку игри не само што дава голови туку и асистира и знае сам да креира некоја шанса.Браос ! Не дека другите не играа добро туку сепак од Пирло,Видал,Маркисио,Барsаљи итн се очекува и знаеме дека нема да не разочарат ...

Иначе гледајте го видеово како слави Ањели.Сета заслуга што Јуве се врати таму каде што му е местото е негова заслуга ! Човекот едноставно го сака Јуве како сите ние што го сакаме и дур е он зив ние ке имаме со што да се фалиме кога ке збориме за нашиот Јувентус.Long live IL PRESIDENTE :cuc::cuc::cuc:

FORZA JUVE !

4та утакмица по ред без примен гол во Лш.Се надевам така ќе продолжат и во раваншот а зошто да не и во четвртфинале.

Дечки ај прво честито победа :D Сите играа феноменално вечерва али мене Матри ме фасцинираше.Човеков последниве неколку игри не само што дава голови туку и асистира и знае сам да креира некоја шанса.Браос ! Не дека другите не играа добро туку сепак од Пирло,Видал,Маркисио,Барsаљи итн се очекува и знаеме дека нема да не разочарат ...

Иначе гледајте го видеово како слави Ањели.Сета заслуга што Јуве се врати таму каде што му е местото е негова заслуга ! Човекот едноставно го сака Јуве како сите ние што го сакаме и дур е он зив ние ке имаме со што да се фалиме кога ке збориме за нашиот Јувентус.Long live IL PRESIDENTE :cuc::cuc::cuc:

FORZA JUVE !
Овој до Ањели во капчето беше Елкан така?
Марота го гушка и му вика на Де Чеље радувај се додека можеш дете, следна сезона леташ у Гросето :pos:

Овој до Ањели во капчето беше Елкан така?
Марота го гушка и му вика на Де Чеље радувај се додека можеш дете, следна сезона леташ у Гросето :pos:

Oн ке да е ..
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 02:13 ---
Еве го бе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom