Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Клуб кој Конте го гради на принципи на еднаквост, разбирање и слично?
Не би рекол дека Конте ќе сака егоцентричен манијак во овај тим да му ја растура нирваната.

А да Земан е феномен ако ова е точно.
Сношти по реметот од Каљари (редовно губат, Конти фемили ми се матни тука) изјавил дека
"Nažalost nismo uspjeli ponoviti igru iz prve utakmice protiv Cagliarija koju smo dobili 3:0!"
за потсетување. Мечот беше откажан поради проблемите со безбедноста на мизерните трибини на Каљари. И Рома го доби со службен резултат.
http://enzogiovanni.blogspot.com/2013/02/zdenek-zeman-jedan-covjek-jedan-insuficijent.html

Овој 2 реда школо нема гарант:pos::pos::pos::pos:

Ова е списокот на пријавени играчи на Јуве за пролетниот дел од ЛШ! И Киелини го има.
Ме уплаши бре човече, првиот пат кога прочитав ми се виде И Киелини го НЕМА :D
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 14:50 ---
Алекс повторно со гол...Жал ми е за него, кенгуриве треба да ги учи фудбал како се игра, гледав една утакмица све камења :unsure:

Доколку Гана оде до финале тоа ке значи дека Асамоа ке го пропушти првиот меч со Селтик .
Селтик е многу опасен дома мора да се оде многу сериозно ,ја победија Барселона пред неколку месеци ,а и таму имаат паѓано многу екипи .

Ме уплаши бре човече, првиот пат кога прочитав ми се виде И Киелини го НЕМА :D
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 14:50 ---
Алекс повторно со гол...Жал ми е за него, кенгуриве треба да ги учи фудбал како се игра, гледав една утакмица све камења :unsure:

рутинирано.......што ти се вика талент + искуство,не ни го опули голот каде се наоѓа :cuc:

како овие дрвата,нарочито Џовинко нешто не научија :tapp:

Доколку Гана оде до финале тоа ке значи дека Асамоа ке го пропушти првиот меч со Селтик .
Селтик е многу опасен дома мора да се оде многу сериозно ,ја победија Барселона пред неколку месеци ,а и таму имаат паѓано многу екипи .

1/4 финале играат со Капе Верде и полуфинале со Того/Буркина фасо така да 90% ќе игра финале Гана.

Без Маркисо и Келини ке бидеме против Селтик ...ако стигне до финале Гана ке бидеме и без Асамоа што значи дека ке бидеме многу ослабени .

6 месеци повреден е.
Не е важно. Едно е шо се очекува да се врати пролетва, а друго е дека тотално заслужва да биди на листата макар и ради реда.
Со се шо напрај лани и со неговиот позитивен дух, типот и со скршена нога да седи наклупа можи поголем ефект да има од многу мина други.
Затоа и јас да сум на местото на Конте и да знам дека можи да игра дури во финале ќе го ставам во листата стрикно поради стари заслуги.
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 18:08 ---
Овој 2 реда школо нема гарант:pos::pos::pos::pos:
Кој? Ибра, Земан, Енцо или јас?

Без Маркисо и Келини ке бидеме против Селтик ...ако стигне до финале Гана ке бидеме и без Асамоа што значи дека ке бидеме многу ослабени .

повеќе ме грижи Киело,за Азамоа ќе се закрпи позицијата,за Маркизио тука е Погба.........мене најповеќе ме секираат напаѓачите :нинџ:

повеќе ме грижи Киело,за Азамоа ќе се закрпи позицијата,за Маркизио тука е Погба.........мене најповеќе ме секираат напаѓачите :нинџ:
Кога зборуваме за повредите и баш Вучиник и не е нешто добар напаѓач ,баш и треба малку да се седне на клупа .Јас сумоптимист за Ањелка и врервувам дека ако му се даде шанса дека ке се снајде .
Што се однесува до Келини видовме какви голови примема кога тој не е во составот .Од кога се поведи цел јануари одвај една победа имаме .

Кога зборуваме за повредите и баш Вучиник и не е нешто добар напаѓач ,баш и треба малку да се седне на клупа .Јас сумоптимист за Ањелка и врервувам дека ако му се даде шанса дека ке се снајде .
Што се однесува до Келини видовме какви голови примема кога тој не е во составот .Од кога се поведи цел јануари одвај една победа имаме .

Анелка нема играно фудбал од Октомври. А и до тогаш можиш да замислиш на шо ниво играл. Со темпото што го форсира Конте не би рекол дека е спремен за озбилен меч.
За Вучко ептен не си во право затоа што е единствениот класа напаѓач што го имаме, паметно игра и знај да се снаоѓа во тесно.
Единствениот проблем е црногорецот во него. Потребна му е мотивација за да игра. Се надевам дека Конте ќе поработи на овај проблем и ќе го врати во форма.

Анелка нема играно фудбал од Октомври. А и до тогаш можиш да замислиш на шо ниво играл. Со темпото што го форсира Конте не би рекол дека е спремен за озбилен меч.
За Вучко ептен не си во право затоа што е единствениот класа напаѓач што го имаме, паметно игра и знај да се снаоѓа во тесно.
Единствениот проблем е црногорецот во него. Потребна му е мотивација за да игра. Се надевам дека Конте ќе поработи на овај проблем и ќе го врати во форма.
Мислам дека Газета Дело Спорт пишуваа дека бил прилично спремен физички, едино може да имал некое килце поише, веројатно затоа и го ставија на диета.

:pos: Мајке ми, така е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom