Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ај честито на "првата" титула сезонава! :)

На турнирот Сокол, тимот "Јувентус" (мислам само вака беше и немаше ништо додатно на крај) победи во финалето вчера и го освои првото место. Дечките беа во дресчиња од Јуве, играа солидно, а дури имаа и постар човек со фризура и стил на игра како Зидан.

Можеби и некој од вас е дел од тимот?

Погба играше централно како Пирло пред одбраната
епа тва пред одбранта се вика ДЕФАНЗИВЕН СРЕДЕН ИГРАЧ или слабо бараташ англискио???

6H9Wio5N.jpg

У превод, ќе им дадеме 10 комада :pipi:

епа тва пред одбранта се вика ДЕФАНЗИВЕН СРЕДЕН ИГРАЧ или слабо бараташ англискио???

лол? дефанзивен средeн играч како што викаш ти е деструктивец, а исто пред одбраната може да биде и deep lying playmaker или слабо пратиш фудбалo?

Значи Манчестер го бараат Видал за 40 милки ... Ок, се е тоа фино, но јас би одиграл ептен дрско - Го сакаш Видал, дај ми го Руни ... И крај на преговорите... Тебе ти фали играч за врска, мене напаѓач така да може размена ...

Значи Манчестер го бараат Видал за 40 милки ... Ок, се е тоа фино, но јас би одиграл ептен дрско - Го сакаш Видал, дај ми го Руни ... И крај на преговорите... Тебе ти фали играч за врска, мене напаѓач така да може размена ...
Абе ќе ви го дадеме Руни ние али 250,000 плата неделно сосе бонуси дали би му дала управата, затоа не се дешаваат увек трампи меѓу клубовите.

бајдвеј новинарска измислица од дејли фејл е ова за Видал...

Ај ако не те мрзи, на кратко преведи што вика Џовани за Земан :icon_mrgr:

Новинарката го прашува дали се навредил од коментарите на Земан.На ова Ањели одговара "Ние го спасивме Викпалек(чичко му на Земан) од комунистите во Чехословачка и го донесовме во Италија,а Земан како негов внук треба да биде исто така благодарен заради ова.
После го прашува дали би го ангажирал Земан како тренер,на што одговара:" Земан НЕ,не ми се допаѓа неговиот начин на водење на тим".

Ај честито на "првата" титула сезонава! :)

На турнирот Сокол, тимот "Јувентус" (мислам само вака беше и немаше ништо додатно на крај) победи во финалето вчера и го освои првото место. Дечките беа во дресчиња од Јуве, играа солидно, а дури имаа и постар човек со фризура и стил на игра како Зидан.

Можеби и некој од вас е дел од тимот?
Комшии ми се сите се од мое маало.Иначе играат од поодамна по турнири и скоро секој на кој што учествувале или го освоиле или биле во топ 4 екипите.Играат и во професионална Македонска футсал лига колку што знам и исто со името Јувентус :).

Иначе да не бидеме скроз оф топик денеска сакам само да покажат фудбалерите желба и карактер како против Челзи и после ќе следиме вистинско Земан шоу упс..

Ајде Јувентус можите вечер..направете ми го денот..извадете се за минатогодишното нерешено против гасните Киево кога неписмениот Бонучи си даде автогол....и Пупоне да плаче:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom