Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
или тоа или спрема план б доколку не донесат ниеден шпиц како засилување. Пошто ете Марота изјави дека се откажва од Ван Перси,Јоветич од Фиорентина не го пуштат,понуда за Џеко од 20 милиони одбиена... Ништо чудно ако останиме без мистер XКрасиќ е повикан за утрешниот натпревар со херта.Изгледа оваа му е последна шанса што му ја дава Конте, со цел да го разубеди да не го продава.
Кој вика после дека Конте е лош?![]()
Красиќ е повикан за утрешниот натпревар со херта.Изгледа оваа му е последна шанса што му ја дава Конте, со цел да го разубеди да не го продава.
Кој вика после дека Конте е лош?![]()
Бонучи нешто мн мн загрижен за судењево и обвинвењево не ми е
има понуди ама Венгер крши клечки. Нејќел да го продај ова сезона ама и в година без пари нејќи да го дај. Исто така нејќел да го дај на конкурентите од манчестер а после вика немало понуди. Сакал Ван Перси да го продолжи договорот,а на припреми не го зема. Кратко кажано, сака да се е*и,нејќи да му влези.Сеуште нема никаква понуда за Ван Перси?
Исто како шо и нашиве, сакат да земат класа фудбалер, а неќат да даат пари.има понуди ама Венгер крши клечки. Нејќел да го продај ова сезона ама и в година без пари нејќи да го дај. Исто така нејќел да го дај на конкурентите од манчестер а после вика немало понуди. Сакал Ван Перси да го продолжи договорот,а на припреми не го зема. Кратко кажано, сака да се е*и,нејќи да му влези.
Некаде имаше најави дека ќе се знај судбината на Јоветиќ до 31 (ама Јули)Изгледа на 31ви август ќе знаеме што - како ќе биде. Ако се купува, сега нека се купува додека е пред-сезоната. Тешко ќе биде послем ако дојде кога ќе почне сезоната.
Овде имаш: http://www.hahasport.com/a-0/8/122/a-92207.htmldajte streamovi pls obicni bez sopcast . pozz
Некаде имаше најави дека ќе се знај судбината на Јоветиќ до 31 (ама Јули)