Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Agnelli: I can confirm that the top player is close to signing :vozbud:
Не кажа такво нешто Ањели. :)

Дресовите добри се, само неколку забелешки. Црното од лепенката Јеер и црното од линиите на дресот не се совпаѓаат, што иритира по малце; Лепенката Јеер можела малце подоле да биде; имаше некаква лепенка над амблемот на домашните дресови (се приметува на сликава погоре и кај Мирко и кај Видал).

И да, зашто не беше презентиран голманскиот дрес? :confused:

250896_356741287727727_2064202489_n.jpg

599594_341640952576952_2012331037_n.jpg

Ми се свиѓаат дресовиве, останува уште Џиџи и Сторари да ги видиме во голманските дресови. Азамоа како е застанат :pos:

Не кажа такво нешто Ањели. :)

Дресовите добри се, само неколку забелешки. Црното од лепенката Јеер и црното од линиите на дресот не се совпаѓаат, што иритира по малце; Лепенката Јеер можела малце подоле да биде; имаше некаква лепенка над амблемот на домашните дресови (се приметува на сликава погоре и кај Мирко и кај Видал).

И да, зашто не беше презентиран голманскиот дрес? :confused:

Се сложвам за забелешките баш сега гледав и ми параја очи.
- Лепенката над амблемот. Незнам дали треба да има некое скриено значење или се греби и добиваш 3 звездички.
- Разликата во црната боја на ригите и лепенката на џип е најверојатно поради различните материјали. Истото се осеќаше и кај чорапите кои делуваја кафејави. Можно е ваков ефект да се добива од јаките неонки и ЛОШИТЕ слики кои ги има по нетов. Ме интересира како ќе изгледа во живо и на терен. Во секој лош избор. Требаше малку да поработат на то нешто. Исто не ми се допаѓа многу ни фонтот со имињата на грбот.
За вториот дрес немам коментар закон е. Можеја само да ја сменат бојата на Јееp и само буквите да се бели.

Денес на пресот,беше прашан Ањели за коментарот на Алегри дека Јуве имаат 31 титула (со таа од серија Б).
На ова Андреа одговори дека ако Јувентус имаат 31 титула,тогаш Милан со нивните 2 од серија Б треба да имаат 2 ѕвезди на дресовите.:pos:

^ како некој па да чита спортски вести на точка :pos:
(ке го видат некои што не ги интересира ке го игнорираат батали не се расправај)

Веднаш побарав контакт на нивниот мочан сајт, да ги поздравам за "убавата" статија која ја напишале. Гнаси смрдени... они се разбирале во фудбал ..
najde??prati mi link.

najde??prati mi link.
http://tocka.com.mk/kontakt.php
kontakt@tocka.com.mk
--- надополнето: 12 јули 2012 во 01:02 ---
^ како некој па да чита спортски вести на точка :pos:
(ке го видат некои што не ги интересира ке го игнорираат батали не се расправај)
Абе зошто така да ги оставам, еве јас ги читам со години , не спортските но забавните статии. Но после ова нема да и "стапнам" на тој мочан сајт, многу аматерски изиграа, пуштиле некој шинтераш да им пишува спортски вести. Или пак е низок маркетиншки трик, да привлечат внимание, но ќе привлечат само еден Издрвен во шупакот. Ги поздравив по меил, и завршив со нив.

Haters gonna hate, winners gonna win,simple. Дали имаме 30,28,31,сме најтрофеен тим во Италија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom