Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа што изигава курац надвор од теренот не ме интересира .Роналдо има дадено скоро толку голови колку цел тим на Јувентус ,знам дека да би можел да дојде ке славиш .
--- надополнето: 27 декември 2011 во 15:32 ---

Не зафркавај брат,знам дека за разлика од Меси него не го сакат баш бидејки е влезен во филм ама за играч подобар е само Меси .
:
Наместо Роналдо го сакам Хазард :)) А меси не го сакам и него како личност :)

Зошто би славел ? Кога Роналдо нему личи на Јувентус! Не дека сум против него ама на тим како Јуве не му треба Роналдо , оти кај нас се игра сите за сите а не сите за Роналдо а Роналдо за паштета :D
Ако не друго успеа да ме насмееш ,а насмевка во оваа стесно време е добредојдена .

Добар играч е Касерес, доста созреа изминативе 2 години, одлично засилување во одбраната, универзалец е, може да игра и како лев бек, и како десен а доста добар е и како централен дефанзивец, големо ДА за овој трансфер, само Бориело да не го носат, уште да го вратат и Atomic Ant, малиот е во страшна форма :)

Добар играч е Касерес, доста созреа изминативе 2 години, одлично засилување во одбраната, универзалец е, може да игра и како лев бек, и како десен а доста добар е и како централен дефанзивец, големо ДА за овој трансфер, само Бориело да не го носат, уште да го вратат и Atomic Ant, малиот е во страшна форма :)

Ми текнува дека кога беше во јуве он се збореше нешто дека можел да игра и лево (дека за репрезентација играл лево) ама не верувам да се избори за кај нас прв состав лево да игра.Ке си биде измена за бековите а Келини ке игра како бек до крај

Ако не друго успеа да ме насмееш ,а насмевка во оваа стесно време е добредојдена .

Па што се смееш, убаво ти кажува дека не е Роналдо за во Јуве .. Зошто ?? Затоа што е индивидуалец и најсебичен фудбалер (заедно со Зарате) ... Нас ни треба тимски играч, ако веќе гледате класа и квалитет тогаш тој би бил Еден Хазард или Гетце ...

Ми текнува дека кога беше во јуве он се збореше нешто дека можел да игра и лево (дека за репрезентација играл лево) ама не верувам да се избори за кај нас прв состав лево да игра.Ке си биде измена за бековите а Келини ке игра како бек до крај
Со оглед на тоа во каква форма е Бонучи (кикса постојано) можно е Киелини да се префрли централно а Мартин да оди лево, чекај прво нека потпише па после ќе дебатираме што како :D

Па што се смееш, убаво ти кажува дека не е Роналдо за во Јуве .. Зошто ?? Затоа што е индивидуалец и најсебичен фудбалер (заедно со Зарате) ... Нас ни треба тимски играч, ако веќе гледате класа и квалитет тогаш тој би бил Еден Хазард или Гетце ...
ладно е времето ,не се продава сега сладолед и од досада ми обајснуваш некој работи во кој не можеш да ме убедиш .
Не ми се верува дека го гледап Лил или Борусија Дортмунд па да знаес како играат тие .
п.с почитувај го мојот став ,секој си има право на тоа .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom