Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Одиме јако и против Чезена, нема и не смее да има опуштање. 3 бода си се 3 бода без разлика кој е противникот. Forza Juve !!!!

Одприлика кој би бил составот за после? кој нема да играат? Има повредени, суспендирани? Фала :)

Одприлика кој би бил составот за после? кој нема да играат? Има повредени, суспендирани? Фала :)

juve%20-%20cesena%20tactics.jpg

Конте можел и да ги стави Елија и Красиќ (лево,десно крило) да видиме дали успеваат како тандем, и се разбира Кваљарела.Зошто Конте не ги става овие играчи !?

Конте можел и да ги стави Елија и Красиќ (лево,десно крило) да видиме дали успеваат како тандем, и се разбира Кваљарела.Зошто Конте не ги става овие играчи !?
Ќе добијат шанса во четврток во купот против Болоња сите играчи што не играат редовно.:)
Одиме на победа.:P

баш ме интересира како ќе се одвиваат настаните без Пирло во првиот тим,кој ќе ја надомести неговата креативност - има ли таков ?! Чезена ќе има прекрасна можност силите да ги концентрира оддесно кога е во напад и сериозно да загрози по голот,да видиме дали ќе им текни да го сторат тоа нешто........

Морат да победиме денеска и да си се вратиме таму каде што ни е местото. :D

Добро бе овие Интер не можеа ни бод да земат од Удинезе,башка Удинезе гадно ги заебаа,у четвртокот играа ЛЕ и ги ставија да играат у сабота,и пак ги плеснаа,па сеа...

сеа и Удинезе е пред нас и мора јако против Чезена,уште од прва минута да се нападне,и Матри да продолжи со серијата,исто и Пепе. и Дел Пиеро го очекувам во второ,може и Ква ква,и така:)

баш ме интересира како ќе се одвиваат настаните без Пирло во првиот тим,кој ќе ја надомести неговата креативност - има ли таков ?! Чезена ќе има прекрасна можност силите да ги концентрира оддесно кога е во напад и сериозно да загрози по голот,да видиме дали ќе им текни да го сторат тоа нешто........

Мене ме интересира зошто Пирез не го пуштат.Дечкото не е Пирло ама мислам дека може да допринесе за играта многу повеќе отколку Пациенца.Утакмицава е многу битна за да ја одржиме предноста пред конкурентите на врвот, ако го пуштиме малиов ке биде ептен мотивиран бидејки му се дава доверба да игра во една ваква утакмица и ке се покаже одлично сигурен сум.Покрај Видал и Маркизио мислам дека би имал доволно простор да се покаже на теренот.

Мене ме интересира зошто Пирез не го пуштат.Дечкото не е Пирло ама мислам дека може да допринесе за играта многу повеќе отколку Пациенца.Утакмицава е многу битна за да ја одржиме предноста пред конкурентите на врвот, ако го пуштиме малиов ке биде ептен мотивиран бидејки му се дава доверба да игра во една ваква утакмица и ке се покаже одлично сигурен сум.Покрај Видал и Маркизио мислам дека би имал доволно простор да се покаже на теренот.

пеерче,има време за Пирес или Пирез,ќе го пратат на позајмица па ако се покаже ќе го вратат,а може и нема:)

Реално, тапа играме. Можеби го имаме поседот на топката и играта ама шутот на Вучко при крајот на полувремето ни беше прв во рамките на голот. Премалку...
Во второ сакам да влезат Красич и Дел Пиеро и да дадеме барем еден гол зошто овие Чезена се бранат со 27 играчи мамето нивно провинциско.
На режисерот се да му изнае**м за преносот и така...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom