Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нека прават глава за глава со Навас или Пероти.

Буфон сигурно немат да настапит, денеска како што читав на туттојуве Вучинич се здобил со повреда и неговата состојба се следи, така да настапот на Вучинич е ставен под знак прашалник?!

Буфон сигурно немат да настапит, денеска како што читав на туттојуве Вучинич се здобил со повреда и неговата состојба се следи, така да настапот на Вучинич е ставен под знак прашалник?!

Ете шанса за Кваљарела, Вучко се изнапромаши минатите утакмици

Тој Роси од Вилјареал 6 месеци ОУТ хахаха !!!

Еј како е ситуацијата со Вучинич , ќе игра во сабота ??

ЛИШТАЈНЕР е проблемот :ROFLMAO:

Двајца добри од десно и Лихштајнер и Соренсен.А лево Гросо и Де Чеље :eek: Нека го пуштат Соренсен лево, изненадно со Шинтер.Поздрав до нив:

• Ми се допаѓа
Reactions: B92

Не ми кажувај дека го читаш ова срање трач.ком ... Иначе и јас би го мењал Красич за некоја ѕверотиња од Севиља ...

Ете шанса за Кваљарела, Вучко се изнапромаши минатите утакмици
Што знам Кваљарела ако не е спремен психички како што вика Конте, подобро нека не игра, пошто мислам дека Конте знае што прави не туку така не го става да игра, ако е он спремен не будала Конте да го остави на клупа да дреми кога знае дека Кваљарела има осет за гол повеќе од сите! Али ќе види ме што ќе биде до сабота дали Вучко ќе биде спремен!

Верувам дека Красич ќе се врати во старата добра форма. Да му дадеме шанса на ѕверот :)

Верувам дека Красич ќе се врати во старата добра форма. Да му дадеме шанса на ѕверот :)
само што е многу далеку од тоа....жал ми паѓа за човекот - си пушта фор па не може никако да ја стигни топката,те во аут те во голаут му оди.........лани како врвеше струја,ама годинава.....

Ej ќе ве молам до крајот на натпреварот да не зборите со навивачи чиј тим се бори за опстанок пошто да не паѓаме на нивно ниво :icon_mrgr:

Ако ја повториме играта против милан и фиорентина ќе биде супер за гледање како ќе успеваат да се бранат и ништо чудно да заврши како градското дерби во Манчестер :pos:

Двајца добри од десно и Лихштајнер и Соренсен.А лево Гросо и Де Чеље :eek: Нека го пуштат Соренсен лево, изненадно со Шинтер.Поздрав до нив:

Заглави Пирло,хахаха

овие се бетер од Зоран Мишевски. Битолчани знаат кој е тој:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom