^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Немаше воопшто прекини... 3 минути продолжение беше најреално.само продолжението го фатив. може ли некој да ми каже зошто дадоа 6 минути продолжение? имаше ли многу прекини во второ полувреме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаше воопшто прекини... 3 минути продолжение беше најреално.само продолжението го фатив. може ли некој да ми каже зошто дадоа 6 минути продолжение? имаше ли многу прекини во второ полувреме?
Не треси зелени, Конте цел натпревар беше на нозе. Човекот воопшто не е крив за лошиот резултат вечерва. Само згреши со измената на Красич...Пеза пеза пеза пеза пеза пеза....Конте веза немал од фудбал бе мислев дека некој јак стручњак е ама веза немал ко испомеша тимот вечерва...Пациенца, Бонучи АУТ!
Да си јајш ти носот!До толку сте, циц![]()
Не отиде да се бранит туку ја појача средината и премина во 4-3-3 формат, али ипак грешка каде што не требаше да го реди красич, каде што на 2-3 пати красич ја изгуби топката каде што не треба наместо да ја префрли напред он се мотка таму на средина и губи топка без везе, али ај безвредно е да коментираме сега!Пеза пеза пеза пеза пеза пеза....Конте веза немал од фудбал бе мислев дека некој јак стручњак е ама веза немал ко испомеша тимот вечерва...Пациенца, Бонучи АУТ!