Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
само продолжението го фатив. може ли некој да ми каже зошто дадоа 6 минути продолжение? имаше ли многу прекини во второ полувреме?
Немаше воопшто прекини... 3 минути продолжение беше најреално.

Тоа е тоа не си ги погодивме шансите шо ги имавме, џенова си ги погоди.

На Киелини 2 пати му избега маркерот што не смее да се случи ...и тоа е тоа ...

ке биде подобро

Да ви се изонадам на сите сончогледи на најлошото можно место!Како бе после победата над Милан сите шампиони викавте ,сега ете не не бивало?!:tapp:Полека малку, смирено, без праење експерти!

Тоа е тоа! Немавме карактер до крај да изджиме! :tapp:

Pirlo&Matri(y) другите со чело на Konte кој премногу го поджував досега нек си ебат мајката у пичка. Ќе се брани од 75 минута како не му е срам бре па знаев дека ќе примиме гол,знаевв,знаев.Немам коментар слободно Elia и Quagliarela нека си бараат друг клуб затоа што едноставно не можат да играат пред инзвонредни поединци како што се Krasic Pepe Esti(ме разочара тотално).
Едно ќе кажам тоа е дека ќе имаме далеку подобар пласман од ланската сезона,но дека ќе освоиме скудето нема шанси.

Сепак добра контрола имаа нашиве, овај Вучко појма нема.

А Красиќ која катастрофа, некако ич не се бори, ја оставаше топката 2/3 пати, воопшто не се бораше. Пепе и Пирло одиграа одлично, како и Матри.

Тоа е што е. Мака ми е вака што губиме безвезе бодови...

Пеза пеза пеза пеза пеза пеза....:tapp: Конте веза немал од фудбал бе мислев дека некој јак стручњак е ама веза немал ко испомеша тимот вечерва...Пациенца, Бонучи АУТ!

Пеза пеза пеза пеза пеза пеза....:tapp: Конте веза немал од фудбал бе мислев дека некој јак стручњак е ама веза немал ко испомеша тимот вечерва...Пациенца, Бонучи АУТ!
Не треси зелени, Конте цел натпревар беше на нозе. Човекот воопшто не е крив за лошиот резултат вечерва. Само згреши со измената на Красич...

До толку сте, циц :D
Да си јајш ти носот! :D

Не отиде да се бранит туку ја појача средината и премина во 4-3-3 формат, али ипак грешка каде што не требаше да го реди красич, каде што на 2-3 пати красич ја изгуби топката каде што не треба наместо да ја префрли напред он се мотка таму на средина и губи топка без везе, али ај безвредно е да коментираме сега!

Ке биде подобро. само ова премногу менување на формации ме нервира

Само губиме битни бодови и на крај Цацко ни е крив што не играме во Лига на Шампиони.А па кога ќе размислиш убаво си викаш колку пари толку музика.Секоја чест за Пирло,човекот покажува во Јуве што значи да си просечен играч а што е играч од светска класа.

Пред да падне голот знаев дека ќе падне се осети пад во играта мора да се поработи кондиционо против појаки екипи ќе не кошта многу.Повеќе среќа наредна утакмица Форца Јуве!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom