JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми се верува колкаво значење им се дава на зборови на "новинари" ако може и така да се наречат воопшто.Тоа се дегени кои пишуваат трансфер шпекулации ради забава и за да останат читани и да не им опадне рејтингот поради немање нови вести.Знаете колку играчи тие кај нас преселија и колку ги отселија? Си играат со нас и со другите клубови како сакаат и пишуваат што ке им текне на памет.Зарем можете да поверувате на зборови на такви луѓе? Како да заборавивете што пишуваа до вчера и колку беше вистинито тоа.Нека искочи снимка дека Елија го рекол тоа и ке поверувам тогаш, вака на пишано ништо не ми е сигурно.И јас можам да го напишам тоа и да се излаже некој.Не верувајте на се и сешто.
Сантон замена за Циглер ?
Наводно пропаднала зделкатаСантон е перд потпис со Њукасл.
Елија беше на клупата во еден тим како што е хамбур (просечен бундеслигашки клуб ) и да вреде над 10 милиона евра е чиста лудост .
Плус кога ке се потсетам што рече за Јувентус не можам да го сакам .
Не е пропадната, ќе оди во Њукасл за 6 милиони евра/фунти ( не најдов прецизирано за што се работи ) плус бонуси, најверојатно во пакет со Мунтари.Наводно пропаднала зделката
Јувентус го бара за 4 милиона евра + бонуси а Њукасал давал 5 милиони фунти .
Елија можеше да ја демантира изјавата веднаш. Ако не сакаше тогаш еве сега кога е пред трансфер во Јувентус можи да го тужи весникот кој му ја "изврте" изјавата. Додека не го направи ова ќе биде на нож на ултрасите.
navodno konte sakal da ima 5 krilni graci zatoa se bara uste eden takov igracАко доаѓа Елија,кој *** го земавме Џукелрини