JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
Елија можеше да ја демантира изјавата веднаш. Ако не сакаше тогаш еве сега кога е пред трансфер во Јувентус можи да го тужи весникот кој му ја "изврте" изјавата. Додека не го направи ова ќе биде на нож на ултрасите.Не ми се верува колкаво значење им се дава на зборови на "новинари" ако може и така да се наречат воопшто.Тоа се дегени кои пишуваат трансфер шпекулации ради забава и за да останат читани и да не им опадне рејтингот поради немање нови вести.Знаете колку играчи тие кај нас преселија и колку ги отселија? Си играат со нас и со другите клубови како сакаат и пишуваат што ке им текне на памет.Зарем можете да поверувате на зборови на такви луѓе? Како да заборавивете што пишуваа до вчера и колку беше вистинито тоа.Нека искочи снимка дека Елија го рекол тоа и ке поверувам тогаш, вака на пишано ништо не ми е сигурно.И јас можам да го напишам тоа и да се излаже некој.Не верувајте на се и сешто.
Сантон е перд потпис со Њукасл.Сантон замена за Циглер ?
Наводно пропаднала зделкатаСантон е перд потпис со Њукасл.
Јас за убавецот го сметам Естигарибиа и дека може нешто да биде од него, а Елија не го сметам за играч..Елија беше на клупата во еден тим како што е хамбур (просечен бундеслигашки клуб ) и да вреде над 10 милиона евра е чиста лудост .
Плус кога ке се потсетам што рече за Јувентус не можам да го сакам .
Не е пропадната, ќе оди во Њукасл за 6 милиони евра/фунти ( не најдов прецизирано за што се работи ) плус бонуси, најверојатно во пакет со Мунтари.Наводно пропаднала зделката
Јувентус го бара за 4 милиона евра + бонуси а Њукасал давал 5 милиони фунти .
Демантираше веднаш по изјавата.А доволно е да знам од каде доаѓа таа информација за да верувам или не.Елија можеше да ја демантира изјавата веднаш. Ако не сакаше тогаш еве сега кога е пред трансфер во Јувентус можи да го тужи весникот кој му ја "изврте" изјавата. Додека не го направи ова ќе биде на нож на ултрасите.
navodno konte sakal da ima 5 krilni graci zatoa se bara uste eden takov igracАко доаѓа Елија,кој *** го земавме Џукелрини