Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа шо го викав,дечкото освен што е квалитет,исто е и квантитет,трча 90 минути,зверка е,се бори до крај,не се штеди,играчиште е.

Знам знам ....Мело за него ? СЕкој ден би ја направил таја зделка мисла мда го заменам мело со видал

Baby I Like It!!!!:D
Bravo za momcite dobro izigraa mi se svigaa i napadite dosta Opasni bea :)

Видал е супер играч освен како CM може да игра и како CAM,десно и лево по крилните позиции,десно и лево во одбрана,а и централен бек играше за Чиле на Копа Америка.. Од ова полувреме што го гледав изигра супер и мислам дека сезонава ке биде еден од главните играчи во Јуве..

После обавезно ќе ве молам линкови од шансите да ставите бидејќи не бев во можност да следам :( однапред ви благодарам :)

Сега Милан треба да го победи интер во регуларниот тек и ние да го освоиме трофејов :)
A ако Интер победи на пенали кој освојува, ние или Интер?

интер затоа што беа подобри на пенали

Сега Милан треба да го победи интер во регуларниот тек и ние да го освоиме трофејов :)

Видал е супер играч освен како CM може да игра и како CAM,десно и лево по крилните позиции,десно и лево во одбрана,а и централен бек играше за Чиле на Копа Америка.. Од ова полувреме што го гледав изигра супер и мислам дека сезонава ке биде еден од главните играчи во Јуве..

Видал игра на многу позиции.Тоа е многу добро кај него.Борбен е, има многу кондиција и игра одлилно на повеќе позиции.Каде и да се свртиш таму го гледаш.Кај е топката таму е Видал.Почесто него го гледаш отколку топктаа по теренот :pos:

Мислам дека ние освојуваме бидејќи имаме повеќе победи во регуларен дел али не сум сигурен.

Одлична игра од сите со исклучок на неолкумина кои и така не се во план за во прв тим.Доста добра млада врела крв има во Јуве,одлично деби на Видал и добри 45 минути за Вучинич а посебно Циглер за кој сум пријатно изненаден и се надевам дека од натпревар во натпревар ќе биде се подобар.Можеби е рано за прогноза но оваа сезона очекувам миниум 3то место и далеку помалку примени голови за разлика од ланската сезона.

Нека го освој интер доволно покажавме ....овај трофеј е малер чист

Буфон кога ке застане меѓу стативите, Келини кога ке се врати и да не израдуваат со Лугано одбраната каде каде ке биде поквалитетна.Маркизио, Пирло и Видал ветуваат многу на средината само Пациенца ме плаши искрено.Најбитно во моментов е да не го утнат левото крило.Тука ако направиме добар трансфер пишете ја сезоната уште сега успешна.Ако го промашиме тој трансфер ке биде некомплетен овој тим а тоа е жалосно зошто имаме голем потенцијал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom