Фиорентина заслужи 3 бода . Од нашите не видовме ни 1 шут на гол...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Збогум 4 место
Аут незнаеа да изведат три пати згрешија.Како да се бореа за бод а не за три очај утакмицава тоа е!Штета за Дел Пиеро му се плачеше на крај
Пичката Дел Нери ни ја скрои судбината за наредни 10 години. Очекувајте и во тој период да бидеме вакво просечно тимче. Се е тоа поради неспособноста на луѓето кои го водат Јуве. Пукам од нервоза ама тоа е некој ќе се нервира а на некој к*р нема да му чуе. Копилето во меч каде што му треба победа, одигра на бод. Типично за нискокласен, нискоинтелигентен тренер.
Е ова е тема за која сакам да зборувам ама сега од нервоза не сум во состојба па затоа друг патПа нормално дека ќе ни ја скрои кога нема кој да подигне глас во управава, доволно е само да го слушаа Моџи што зборува по медиумиве и сеа ќе бевме во првите 4 екипи, несватливо ми е тоа што го прават а веќе не се ни обидувам да сватам, некој сака така да биде еве нека биде, не мораше да се донесуваат 11 играчи за ЛШ, па ние ЛШ игравме по влегувањето од втора лига со Алмирон, со Тиаго![]()
Е ова е тема за која сакам да зборувам ама сега од нервоза не сум во состојба па затоа друг пат. Тоа стварно не ми е јасно, се враќаме од втора лига и освојуваме второ место со ојле-дојле играчи што според мене и е нормално во ваква лига каде сите тимови освен Милан, Интер и Рома се во најмала рака смешни. И две-три години после тоа Јуве прави ремонт со купување на 101 играч и се зацврстува во златната средина на табелата. Се залепиле за тоа седмо место и што би рекол другар ви Бранко од Телма, љубоморно го чуваат. Ама како што реков, премногу сум нервозен сега за да можам нормално да дискутирам на било која тема.
браво .Пичката Дел Нери ни ја скрои судбината за наредни 10 години. Очекувајте и во тој период да бидеме вакво просечно тимче. Се е тоа поради неспособноста на луѓето кои го водат Јуве. Пукам од нервоза ама тоа е некој ќе се нервира а на некој к*р нема да му чуе. Копилето во меч каде што му треба победа, одигра на бод. Типично за нискокласен, нискоинтелигентен тренер.