Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Од дресевите првиот Е убедливо најдобриот ама за жал сигурен сум дека нема да биде ваков.Додека последниот мн ми наликува на стилот на Удинезе.Они така експериментираат со линиите.Иначе да ве прашам вас Кој дрес на јуве ви е најомилен и најубав.Мене искрено сезона 1998/1999 се најубавите дресеви што сум ги видел,само жал ми е што сум бил мал и не сум можел да ја гледам таа генерација на Јуве.од 2000 следам како што треба:)

juventus-home-football-shirt-1997-1998-s_8964_1.jpg

Совршено :cuc:

Според мене најдобриот дрес на Јувентус е овај
juventus100309-5297410.jpg

а и овај многу ме бендисва
NIK_40080_A.jpeg

Првиот и вториот дрес се далеку по добри од другиве според мене.
Kit_5F00_Vault_5F00_Juventus_5F00_Main.jpg

Овој дрес е добар ми праи мерак :)
Незнам зошто го фураме најков ич не ми прават добри дресови..Лото и Капа мислам дека каде каде подобри дресови би ни искреирале.

и мене првиот и последниот ми прават филм мн но и тој синиот :D

Првиот е the real thing...Последниот некако многу експериментирале со линиите, не ми се свиѓаат многу таквите дресови.Иначе од каде излегоа овие слики?ОФицијално нешто има или пак некој си играл дизајнер?

После добрите игри во дресот на Јуве Мартинез повикан во репрезентацијата :pos::pos:

Од дресевите првиот Е убедливо најдобриот ама за жал сигурен сум дека нема да биде ваков.Додека последниот мн ми наликува на стилот на Удинезе.Они така експериментираат со линиите.Иначе да ве прашам вас Кој дрес на јуве ви е најомилен и најубав.Мене искрено сезона 1998/1999 се најубавите дресеви што сум ги видел,само жал ми е што сум бил мал и не сум можел да ја гледам таа генерација на Јуве.од 2000 следам како што треба:)

http://www.oldfootballshirts.com/img/shirts/419/juventus-home-football-shirt-1997-1998-s_8964_1.jpg[/IMG

Совршено :cuc:[/QUOTE]Горд сопственик сум на дресов него давам за ниедни пари спомени големи имам го утепав од несење со крената глава бевме многу јаки тогаш.Незнам како се ставаат баш слики да видите од колку носење во каква состојба е уште се носи квалитет невиден!

Горд сопственик сум на дресов него давам за ниедни пари спомени големи имам го утепав од несење со крената глава бевме многу јаки тогаш.Незнам како се ставаат баш слики да видите од колку носење во каква состојба е уште се носи квалитет невиден!

Среќен човек си ти брат :).

Вчера на тренингот Киелини и Јакинта праеле се степачка:icon_mrgr. Интервенирале останатите.

Лично, за ова би им репнал по една солена казна, а ако има правен основ и по 1 натпревар суспензија. Фудбал не знаат да играат, а да се тепаат меѓусебно немаат проблем. Ако разбрав добро, без срам и перде правеле шоу пред Ањели и Елкан.
Лагата за оноа: 'The team is united' - сега ги удира по нос у критичен момент.

Со раширени раце го чекам вечер 10ипол, за да бидам сведок на сеирот што ке им го мава цел свет.

Ни мрсул не би фрлил на ваков тим. . .

Чезена од последните 3 меча зема 7 бода што значи се наоѓа во добра форма,веројатно момците ќе бидат добро мотивирани да изиграат против една обична маалска екипа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom