Фан Клуб: Јувентус

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.386
Од дресевите првиот Е убедливо најдобриот ама за жал сигурен сум дека нема да биде ваков.Додека последниот мн ми наликува на стилот на Удинезе.Они така експериментираат со линиите.Иначе да ве прашам вас Кој дрес на јуве ви е најомилен и најубав.Мене искрено сезона 1998/1999 се најубавите дресеви што сум ги видел,само жал ми е што сум бил мал и не сум можел да ја гледам таа генерација на Јуве.од 2000 следам како што треба:)

Совршено :cuc:

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Според мене најдобриот дрес на Јувентус е овај

а и овај многу ме бендисва

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
И јас го :drk:розевиот и последниот

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Првиот и вториот дрес се далеку по добри од другиве според мене.

Овој дрес е добар ми праи мерак :)
Незнам зошто го фураме најков ич не ми прават добри дресови..Лото и Капа мислам дека каде каде подобри дресови би ни искреирале.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
и мене првиот и последниот ми прават филм мн но и тој синиот :D

С

сашенко

Гостин
Првиот е the real thing...Последниот некако многу експериментирале со линиите, не ми се свиѓаат многу таквите дресови.Иначе од каде излегоа овие слики?ОФицијално нешто има или пак некој си играл дизајнер?

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
После добрите игри во дресот на Јуве Мартинез повикан во репрезентацијата :pos::pos:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Од дресевите првиот Е убедливо најдобриот ама за жал сигурен сум дека нема да биде ваков.Додека последниот мн ми наликува на стилот на Удинезе.Они така експериментираат со линиите.Иначе да ве прашам вас Кој дрес на јуве ви е најомилен и најубав.Мене искрено сезона 1998/1999 се најубавите дресеви што сум ги видел,само жал ми е што сум бил мал и не сум можел да ја гледам таа генерација на Јуве.од 2000 следам како што треба:)

http://www.oldfootballshirts.com/img/shirts/419/juventus-home-football-shirt-1997-1998-s_8964_1.jpg[/IMG

Совршено :cuc:[/QUOTE]Горд сопственик сум на дресов него давам за ниедни пари спомени големи имам го утепав од несење со крената глава бевме многу јаки тогаш.Незнам како се ставаат баш слики да видите од колку носење во каква состојба е уште се носи квалитет невиден!

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.386
Горд сопственик сум на дресов него давам за ниедни пари спомени големи имам го утепав од несење со крената глава бевме многу јаки тогаш.Незнам како се ставаат баш слики да видите од колку носење во каква состојба е уште се носи квалитет невиден!
Среќен човек си ти брат :).

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Вчера на тренингот Киелини и Јакинта праеле се степачка:icon_mrgr. Интервенирале останатите.

Лично, за ова би им репнал по една солена казна, а ако има правен основ и по 1 натпревар суспензија. Фудбал не знаат да играат, а да се тепаат меѓусебно немаат проблем. Ако разбрав добро, без срам и перде правеле шоу пред Ањели и Елкан.
Лагата за оноа: 'The team is united' - сега ги удира по нос у критичен момент.

Со раширени раце го чекам вечер 10ипол, за да бидам сведок на сеирот што ке им го мава цел свет.

Ни мрсул не би фрлил на ваков тим. . .

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Чезена од последните 3 меча зема 7 бода што значи се наоѓа во добра форма,веројатно момците ќе бидат добро мотивирани да изиграат против една обична маалска екипа...

Kajgana Shop

На врв Bottom